• Hemlig2009

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Nej, jag känner mig aldrig svimfärdig. Vad synd att han tyckte choklad var det bästa.

    Förstår att det var gott, men en frukt eller en grönsak kanske är bättre nästa gång. Låter som en riktigt torrboll!

  • Hemlig2009

    Vågen har rört sig liiiiite inför min sista dag. Jag är totalt sett nöjd ändå men jag trodde ju att jag kanske skulle kunna nå drömmålet. Jag känner mig fin och det är huvudsaken.

    Ska äta kombinerat imorgon för att sedan äta under helgen. På måndag börjar sista rena kuren. Kör då en vecka har jag tänkt för att sedan ha påsar över till upptrappning.

    Var och provade jeans idag, kunde inte hålla mig. Ska unna mig ett par längre fram. Köpte nya byxor (var tvungen) förra veckan och ett par i 38:a från H&M sitter superbra. Så himla kul!

  • Hemlig2009

    Vågen tog ett skutt imorse såhär sista dagen på ren kur för denna gången. 7 hg från målet är inte så illa! Får se vad jag till slut landar, men jag är redan nu otroligt nöjd. är så inspirerad just nu att jag kan tänka mig att äta kombinerat hela helgen faktiskt. Det är ju bekvämt frukost och alla mellanmål. Lunchen går snabbt och smidigt, kan ju äta ihop med resten på kvällarna. Får se hur jag gör.

    Tänk på bikinin eller brudklänningen, vi kommer känna oss så himla glada!

  • Hemlig2009

    Tack så mycket!


    MyStyle skrev 2009-04-30 08:53:05 följande:
    Stort grattis!!!
  • Hemlig2009

    Jag gick nu på tredje (och sista!) omgången ren kur imorse. Det känns bra men jag vet att jag har möhippa att vänta vilket kommer att göra att jag måste fuska. Men det är naturligtvis helt okej, det roliga måste få gå före några kilon!

  • Hemlig2009

    Jag känner mig absolut nöjd på en halv påse, märker faktiskt ingen skillnad på om jag äter en halv eller en hel. Det blir bara mer dötid mellan.

  • Hemlig2009

    Jo, det kanske man bli men då är det ju dags för nästa halva.


    hujjedamejj skrev 2009-05-04 19:46:31 följande:
    Du blir inte snabbare hungrig heller? När du bara tar en halv?
  • Hemlig2009

    Vad bra!

    Men jag är less nu. Har ingen lust att dricka soppa mera. Jag är nöjd med hur jag ser ut, BMI runt 22 och klänningen fick sys in till och med. Har ingen motivation kvar...

    Hilfe!


    emersson skrev 2009-05-04 20:22:57 följande:
    håller med dig, det är perfekt att dela upp påsarna, det tipset fick jag av dig och det har funkat perfekt, det är alltid "snart dags" att ta en ny påse när man dela upp dom:)
  • Hemlig2009

    Jag stod emot igår och jisses vad jobbigt det var. Men idag känns det lite bättre. Jag vill ju också detta, vill ner några kg till.

  • Hemlig2009

    Jag har ju ätit normalt både påsk och valborg och min mage mår inte ett dugg dåligt av att helt plötsligt äta mat. Mår sämre på enbart soppor...

  • Hemlig2009

    Jag hoppade av ren kur igår när jag kom hem. Men ska köra kombinerad kur nu då jag tycker det det går jättebra på dagarna.

    Så jag är ändå vid gott mod och glad att jag tog beslutet igår. Detta känns rätt.

  • Hemlig2009

    Jag går upp 2 kg direkt efter avslutad kur så det är ju mycket vatten som försvunnit. Tänkte att kombinerad kur nu ska ge mig lite mer "riktiga siffror" den sista nedgången.

    Kämpa på! Ni är superduktiga som går på ren kur!

  • Hemlig2009

    Så pendlade min vikt också, det roliga är då att mäta sig! Varje gång jag stod still eller hade gått upp några hekto så kändes det istället på byxorna. Så mät er också, jättekul!

  • Hemlig2009

    Jag surfar, läser en bok eller tidning. Tycker det har varit skönt att få lite tid för mig själv än att gå ut på stan och äta lunch med alla andra faktiskt, även om jag saknar det också.

    Jag fortsätter med min kombinerade kur, möjligtvis blir det ren kur denna veckan, har inte bestämt mig. Äta mat på kvällen passar mig annars jättebra. Har inte gått ner något men märker att vikten stabiliseras.


    Duchess skrev 2009-05-11 10:30:40 följande:
    Ett härligt i-landsproblem är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av mina luncher när jag går på Cambridge. Jag har valt att ta en shake på förmiddagsfikat, en på eftermiddagsfika och sedan antingen äta ett GI-mål mat hemma på kvällen eller göra en Ck-grönsakssoppa. Passar mig utmärkt eftersom jag inte gillar att äta frukost men ofta är hungrig på kvällarna. Men vad gör jag med lunchen? De dagar när det är vackert väder tar jag gärna en promenad. Men annars då? Det blir dyrt att shoppa varje dag...
  • Hemlig2009

    Kikar in och ser hur det går för er. Nu efter bröllopet känner jag mig så nöjd att jag "pulvrade på". Kände mig jättefin på den stora dagen. Så kämpa på!

    Jag har också fått hjälp med min låga ämnesomsättning så förhoppningsvis blir det nu lättare för mig att hålla min nya vikt.

  • Hemlig2009

    Ligger massor av bilder i mitt galleri, finns även länk till vår blogg på presentationen. Så bilder finns!


    emersson skrev 2009-06-08 06:44:36 följande:
    Kan du inte lägga upp lite bilder? :) Skulle vara jätteroligt o se :)
  • Hemlig2009

    Tack så mycket! Jag känner lite så att jag är ganska nöjd som det är nu. Visst skulle jag kunna gå ner 3-4 kg till men det är inget som jag direkt prioriterar. Ska få rätt på detta med ämnesomsättningen först.

    Lycka till i fortsättningen!


    emersson skrev 2009-06-08 10:25:45 följande:
    Jättefina bilder verkligen, ni är ju kanonfina båda två, och enligt bilderna behöver ju du inte gå ner ett gram till, vad duktig du varit!!Grattis till Er båda :)
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!