• emersson

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    oliveroebbasmamma skrev 2009-04-28 21:17:12 följande:
    Är den någon av er som känt sig svimfärdig när ni gått på cb? Jag höll på att svimma idag o det skrämde mig rejält...speciellt eftersom jag gick o bar på lillkillen i famnen! Sen var jag alldeles skakis i både armar o ben ett bra tag efter. Min sambo tryckte i mig massa choklad bitar för han sa att jag blev alldeles vit/grå i ansiktet!Så nu har jag ju alldeles säkert gått ur min söta lilla fas som jag kämpat för att komma in i
    jag gör det just i den fasen då jag riktigt går ner i vikt, så jag ligger hemma i soffan o nästan njuter av "svimkänslan" då, för det är mest på kvällen som jag känner mig svimfärdig. och när jag väger mig dagen efter har jag oftast gått ner typ 6 hg :D
    skumt är det verkligen..
  • emersson
    MyStyle skrev 2009-04-29 09:25:36 följande:
    Sen i lördags har det inte gått sådär jättebra för mig...Har ätit och varit slarvig, vilket resulterat i en viktuppgång på 1,5 kg.Men idag är en ny dag och då är det nya tag. Fast jag funderar på att äta middag ikväll eftersom jag kommer äta imorronkväll. Mest för att inte förvilla kroppen helt och hållet...Vad tycker ni? Är det "safe" att käka renkur idag och äta middag imorronkväll fast jag slarvat sen i lördags?
    kanske är det lättare att äta kombinerad, dvs ett mål mat om dan så är det lättare när man har nåt att "rätta" sig efter typ, det skulle jag tycka iaf. För mig är det antingen ren kur, kombinerad eller ingen kur alls...men det är ju så olika vad man tycker..
  • emersson

    jag verkar oxå gå ner lika mycke fast man äter lite, konstigt det där....men men, det är som du säger, det är jobbigt o fundera på vad man ska äta och äter man ren så rasar man ju ner i vikt förr eller senare ;) ren kur blir det efter valborg, sista rycket för mig sen blir det nog kombinerad tills jag nått målvikten, 6 kg kvar...
    kämpa på alla här, ni är superduktiga:D


    oliveroebbasmamma skrev 2009-04-29 21:20:57 följande:
    Hallo alla vackra smala tjejer där ute!!Här går det sådär..usch. Eftersom jag fick sån svim attack igår em, och sambon proppade i mig choklad så är jag nu sååå otroligt sugen hela tiden. Och till råga på allt så ställde sig sambon o dottern o gjorde kokosbollar idag (allt för att få en trotsig 3-åring att foga sig ) Tror ni jag kunde hålla mig??? Suck!Ändå hade jag gått ner 0.5 kg sen igår nu när jag vägde mig på kvällen...är inte det konstigt?!Iaf så har jag känt mig yr o konstig idag oxå. Min mamma hade en teori om att eftersom jag tappat kilon så fort att det skulle ha nåt med saken att göra..ja , inte vet jag!Imorgon är det ren kur och inget annat som gäller. Nästa lördag är det tjejfest och barnfri för första gången på nästan 3 år, så då tänker jag unna mig! Men sen ren kur igen...om jag klarar det fram tills bröllopet den 27 juni, men jag har upptäckt att jag går ner nästan lika mycket när jag kör kombinerad... Det värsta är bara att jag inte vet riktigt hur jag ska lägga upp kosten, känner mig så trygg när jag kör ren kur!vi får se! Blir peppad av att se alla här inne som är så starka o kör ren o går ner hur mycket som helst!Jag har iaf kommit i min klänning som jag köpte för liten...det fattades ca 1 dm för att kunna knäppa den, och på 2 veckor med både fusk och svimattacker så kommer jag nu i den utan problem, så jag är sååå nöjd! Men det skulle ju inte skada om jag kommer att få sy in den tillslut! Trodde inte det skulle gå så fort, kanske skulle köpt en mindre storlek ändå??Ja ja... nu ska jag krypa upp i soffan o mysa lite.kram på er
  • emersson

    Lycka till :) jag jobbar oxå natt, det är ett elände tycker jag mellan 2 och fem på natten (morgonen). jag brukar spara en halva soppa och sen dricker jag maassor med funlight, svagt utblandad men lite gott smakar det ju :)


    hujjedamejj skrev 2009-05-04 14:44:59 följande:
    Hallåj, då provar vi igen på ren kur!Jobbigt det här att man inte klarar av ren kur att man gång på gång får bli besviken när man inte klarar av det. Hoppas att det går vägen idag. Jag ska jobba natt inatt så det det blir en riktig utmaning, att vara vaken 20 timmar med bara 3 påsar.
  • emersson
    hujjedamejj skrev 2009-05-04 18:58:23 följande:
    Men fun light förstör inte det ketosen?? Eller iaf sätter igång sötsuget. Tack för tipset, men får dricka mitt vatten.Hur var det med the och kaffe? Får man dricka det? Eller brukar dom rekommendera en att inte dricka något förutom vatten? hur är det egentligen?
    för mig har det inte gjort det, stickan har varit mörklila när jag kollat....men som sagt, jag har inte blandat som man ska utan mycke svagare, det kan ju inte bli många kalorier per liter då direkt.
  • emersson
    Hemlig2009 skrev 2009-05-04 19:53:10 följande:
    Jo, det kanske man bli men då är det ju dags för nästa halva.
    håller med dig, det är perfekt att dela upp påsarna, det tipset fick jag av dig och det har funkat perfekt, det är alltid "snart dags" att ta en ny påse när man dela upp dom:)
  • emersson

    ja, pepsi max dricker jag oxå, har inte förstört ketosen när jag testar med stickorna, och efter jag blir så där manisk när jag är igång så testar jag ofta ofta.... ;)

  • emersson
    Hemlig2009 skrev 2009-05-04 20:46:40 följande:
    Vad bra! Men jag är less nu. Har ingen lust att dricka soppa mera. Jag är nöjd med hur jag ser ut, BMI runt 22 och klänningen fick sys in till och med. Har ingen motivation kvar... Hilfe!
    och jag har problem att få den där riktiga motivationen jag med, väger mellan 66-67 och jag vill ju ner 7 kg till..
    du har ju varit jätteduktig, och jag förstår att du känner dig nöjd, när är det du ska gifta dig? :)
  • emersson
    emersson skrev 2009-05-04 20:55:56 följande:
    och jag har problem att få den där riktiga motivationen jag med, väger mellan 66-67 och jag vill ju ner 7 kg till..du har ju varit jätteduktig, och jag förstår att du känner dig nöjd, när är det du ska gifta dig? :)
    om du känner dig nöjd så ska du väl inte fortsätta, tycker det låter som du se kanonbra ut nu..
  • emersson
    hujjedamejj skrev 2009-05-04 19:36:37 följande:
    Jaha, där ser man. Undra varför det är så? Får väl köra på the inatt då, som iofs ÄR vätskedrivande. Då lär man ju dricka 4-5 liter om dagen...Tuggummi, halstabletter som är sockerfria, hur är det med dom?Uppdatering: 2 påsar kvar och dom ska jag fördela på 12 timmar inatt, det blir inte lätt. Men ni som delar påsarna på hälften blir ni mätta på det, alltså stillar den hungern någorlunda?
    ett tips är att äta sopporna med sked oxå, så man inte bara dricker upp dem i ett svep, men så kanske du redan gör...lycka til i natt iaf, du är duktig som är igång, här är en som känner sig värdelös för jag inte får den där riktiga motivationen o kommer igång....
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!