• bongen80

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Vecka 8 kombinerad kur nu -11,5 kg. Har ca 8 veckor kvar till bröllopet å då hade jag tänkt att det skulle vara -20kg. Det är mycket enklare nu när jag börjat jobba igen att ta med påsar/drinkar till jobbet, å så slipper jag planera lunchlådor o trängas vid micron. Bara massa plus!

  • bongen80
    emersson skrev 2009-05-06 22:05:39 följande:
    det är ju kanonbra!! grattis :)
    ja det är jätteroligt, men det är "bara" 1/4del av det jag skulle behöva gå ner, men jag är ju på väg nu
  • bongen80
    Marialia skrev 2009-05-11 08:45:15 följande:
    Misstänker att många kanske reagerar på min vikt, men allt handlar om att trivas med sig själv och känna sig vacker. Och jag trivs inte med bilringen jag fått runt midjan eller det överskott av fett som smugit sig på lite varstans?
    Har aldrig varken hört eller sett någon här inne som dömer en annan. Oavsett det handlar om 4kg eller 40kg så bottnar allt i att man vill trivas med sig själv.

    Välkommen hit! O lycka till!!
  • bongen80
    Marialia skrev 2009-05-11 19:13:50 följande:
    [citat]
    Tack ska du ha BONGEN08! Första dagen på ren kur snart avklarad. Var inte ett dugg hungrig från då jag åt frukost tills jag tog min "lunchpåse". Suget i magen höll på sig ända tills vid 15tiden, men då var det bara att hiva ner lite vatten o tänka på nått annat. Undrar om det är någon som har tips på hur man kan krydda till kyckling o grönsakssoppan? Blir era också sådär "skummiga"? Om man vill ha soppan riktigt varm, vågar man då köra den i micron lite efter att man skakat ihopa den?Hoppas morgondagen går lika bra! För oss alla! :)

    Ja inte vet jag om jag gjort helt fel, men jag vispade ihop de varma sopporna i kastrull o värmde som vanlig soppa. Gillar inte fisljummen mat...

    Jag kryddade med curry, vitlök, chili, paprika, grillkrydda o andra kryddblandningar (ja inte alla samtidigt) som jag kände för.
    Ett tips mot hungriga magar som verkar vara flitigt använt här är att dela upp påsarna å äta halva åt gången. Tror det är 1/2 dl pulver per portion då. Alltså äta 6 ggr istället för 3, det har då hjälpt mig jobbiga dagar.
  • bongen80

    En riktig skiiiiiiiiiitdag.

    Har bara minskat 0,6 sen förra veckan. Mina 2 äldsta barn är hos sin pappa o min nya sambo o bebis har åkt till Norge o kommer inte hem förrän på måndag. Nu drar jag täcket över huvudet o tjurar. Dessutom är jag så sjuk sugen på ALLT. Stod nyss o suktade efter havregrynsgröt o lingonsylt

  • bongen80

    förbannade motivation som börjar tryta. Tror det är dags att gå på ren kur igen. Gifter oss om 7 veckor o har hittills gått ner 11 kg, men sista veckorna har det smygit sig på 1 kg. Jag hoppas innerligt att det bara är vatten. Nu ska jag lägga mig innan kylskåpet börjar ropa igen.

  • bongen80
    SIAX skrev 2009-05-20 08:46:38 följande:
    bongen80: WOW! 11kg är ju jättebra! Vikten kan ju faktiskt variera från ena dagen till den andr. Fortsätt kämpa så kommer det där irriterande kilot att bli till ett minuskilo :)Idag har det varit stora mätardagen. Nu har jag gjort min första vecka med ren kur, och jag hade ingen aning om hur det hade gått. När jag vägde och mätte mig imorse så kunde jag inte tro mina ögon! Jag har fortfarande svårt att tro att det är sant men har kollat med en annan våg nu och det verkar stämma. Jag har gått ned FEM KILO på en vecka, och minskat 5 cm runt midjan! Imorse var jag redo att ge upp pga drömmar om mat inatt men nu jäklar, brudar! Nu är påsen min bästa vän igen :D Kram på er alla!
    Jo jag är nöjd med det jag gått ner hittills, men jag vill ju fortsätta o gå ner. Hur i hela världen bör ni er åt ni som går ner 3-5 kg/ vecka??? Jag tappade 2,3 första, 1,9 andra.....å här finns det massor att ta av. Jag Fattar det inte, jag fuskade inte en enda gång under de första rena veckorna. Nu äter jag kombinerat o har tappat 1 kg/ vecka senaste tiden. Hade hoppats på lite till innan sommarn.
    Tränar ni mycket också eller? Är de det som skiljer?
  • bongen80

    15 kg minus nu. Var "tvungen" att köpa nya sommarkläder, då de andra hänger bedrövlig överallt. Fan vilken kick att handla i strl 48-50 istället för 56 (som knappt passade). Känner mig så fin o är såååå peppad att fortsätta. Har kört kombinerad alla veckor utom de 3 första alltså 12 veckor.

    Gifter mig om 5 veckor o då ska jag alla fall ha passerat -20kg hade jag tänkt. Enda kruxet är att klänningen börjar bli ite stor på sina ställen, men det är ett kärt besvär att sy in den.

    Kram på er alla som kämpar så himla bra!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!