• Pentan

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Här är jag igen!
    Drar igång med ren kur tills jag är nöjd.
    www.nogg.se/minresa

  • Pentan

    Tack tejer!!

    Jag är inte orolig för någon av er här inne - för jag VET att ni kan!! Kom igen nu fixar vi det här en gång för alla!!!

    Det är befriande att gå på ren kur! Tufft? Ja. Men vi kan det här.

  • Pentan

    Ang vägning. Jag har hört att man ska vara uppe i ca 30 min innan man väger sig. Inte för tidigt på morgonen, utan mer när kroppen har kommit i gång - har något med vätskenivån och musklerna som drar åt sig vatten, att göra. Inte bergsäker dock. Men så som MyStyle beskriver - precis så är det för mig oxå.

  • Pentan

    -2,7 kg vatten på ett dygn... Ja det är ju ett bra resultat första dagen.

  • Pentan

    Till alla ni som kämpar så duktigt!
    Hittade detta gamla inlägg på min blogg www.nogg.se/minresa - som jag skrev 26 dagar in på ren kur, kommer så väl ihåg detta och ville bara dela med mig!
    ________________

    I måndags...

    Vill bara snabbt skriva av mig hur jäkla jobbigt det var i måndags! Det var ju efter tandläkaren och då konsulenten sa att jag kan gå över till kombinerad kur!

    Det sabbade mitt huvud rejält! Jag är så ju inställd på att köra ren kur, men hade haft lite svackor i helgen och var trött och ledsen. Så jag hade ingen motståndskraft alls när jag på ett sätt blev erbjuden frälsningen - få äta!

    Men jag ville inte äta, det är liksom inte det det handlar om. Om jag äter, känns det bättre då? Nej det gör det inte! Men i stunder av kris så kan man inte tänka klart, utan tror att alla ens svar är just att få äta! Då blir allt bra. Då löser sig allt. Bara jag får äta...

    Men det är snarare tristessen man slåss mot, det är tråkigt att gå på ren kur! Det kan jag skriva under. Men det är ok att inte äta, just den biten, maten klarar jag mig utan. Men det är mer vanan och glädjen att äta som man slåss mot.

    Så nu i dag är jag så brutalt glad över att jag inte åt!! Det känns så bra och jag är glad över att gå på ren kur, att jag tror på mig själv!

    ________

    Kram på er alla ni är sååååå duktiga!!

  • Pentan

    Dag 3
    -4,5 kg
    82,4 kg
    Det går fort att bli av med vattnet den här gången...

  • Pentan

    Tack, absolut det tror jag med! Du är verkligen jätteduktig Heja!!


    bambibloggagratisse skrev 2009-05-13 08:23:08 följande:
    Pentan: Va härligt! Jag fick min mens i måndags så jag snarare samlade vatten den första veckan! Så därför gick jag "bara" ner 2,6 kg. Men jag räknar med att det försvinner lite extra under vecka 2 istället.bambi.blogg.se
  • Pentan

    Nja det är nog inte riktigt ok eftersom du är i ketos med max 50 gr kolhydrater per dag - precis så mycket får du i dag med tre soppor CK. Bakverk/fika är ju oftas endast kolhydrater och socker - så inte den bästa kombon... Skippa fikat och drick te utan mjölk eller socker! Lycka till.


    Marialia skrev 2009-05-13 11:20:32 följande:
    ska på möta med "syföreningen" ikväll o det bjuds alltid på fika. Känner mig urdum om jag inte tar en LITEN bit. Tror ni d e ok utan att bryta fasen? Har börjat min 3dje dag idag... Vågen visade på 56,5 30min efter att jag vaknat (startvikt: 60) Jag vågar inte lita på vågen, känns inte som att 56,5 ens kan vara möjligt. Kan d d?
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!