• Marialia

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    LÄNGD: 163cm
    ÅLDER: 25år
    MAX VIKT: 63
    VIKT START C.K: 60
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: 1 v ren kur i taget
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: max 2v med ren kur, sen kombinerad
    SLUTMÅL: hmm...kanske runt 53-54
    DELMÅL: 57
    BELÖNINGAR: Nya jeans och kunna känna mig snygg o bekväm i bikini
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: antagligen med kombinerad kur
    MOTION: Promenader, trädgårdsarbete och situps

    Idag är min första dag med kuren, men jag började dricka mina litrar vatten redan igår o kom upp i 2,6L. Tycker dock det är jobbigt att hala fram kittet på lunchen på högskolan, men som tur är så har vi mycket självstudier hemma. Ska på konfirmation på lördag, så då kommer jag nog att äta något litet, får helt enkelt tänka mig för 2ggr i valet av vad jag lägger upp på tallriken för att inte förstöra veckan. Vågar visserligen knappt hoppas på att jag ska ha tagit mig igenom veckan så långt som till lördag?MEN hoppas!

  • Marialia

    Misstänker att många kanske reagerar på min vikt, men allt handlar om att trivas med sig själv och känna sig vacker. Och jag trivs inte med bilringen jag fått runt midjan eller det överskott av fett som smugit sig på lite varstans?

  • Marialia

    Tack ska du ha BONGEN08!

    Första dagen på ren kur snart avklarad. Var inte ett dugg hungrig från då jag åt frukost tills jag tog min "lunchpåse". Suget i magen höll på sig ända tills vid 15tiden, men då var det bara att hiva ner lite vatten o tänka på nått annat.

    Undrar om det är någon som har tips på hur man kan krydda till kyckling o grönsakssoppan? Blir era också sådär "skummiga"? Om man vill ha soppan riktigt varm, vågar man då köra den i micron lite efter att man skakat ihopa den?

    Hoppas morgondagen går lika bra! För oss alla! :)

  • Marialia

    Då var snart dag 2 också avklarad. Har lite svårt att få i mig alla dessa 3 litrar med vatten. Pluggar, o e på olika ställen hela tiden, ofta ute utan tillgång till toalett under ca 3-4h. HMåste ju springa o kissa var 10 minut! Jobbigt. Så jag försöker dricka så mycket jag vågar under dagen, o sen hälla i mig resten när jag kommit hem. Om jag inte får i mig EXAKT alla dessa 3 litrar varje dag, hur stor påverkan kommer det att ha på min viktminskning?

    Idag blir d kycklingsoppa med....hmm...tja, nån krydda :)

  • Marialia

    ska på möta med "syföreningen" ikväll o det bjuds alltid på fika. Känner mig urdum om jag inte tar en LITEN bit. Tror ni d e ok utan att bryta fasen? Har börjat min 3dje dag idag... Vågen visade på 56,5 30min efter att jag vaknat (startvikt: 60) Jag vågar inte lita på vågen, känns inte som att 56,5 ens kan vara möjligt. Kan d d?

  • Marialia

    Jag ska bestämt men vänligt tacka nej :) Tack för vägledningen!


    Pentan skrev 2009-05-13 11:57:32 följande:
    Nja det är nog inte riktigt ok eftersom du är i ketos med max 50 gr kolhydrater per dag - precis så mycket får du i dag med tre soppor CK. Bakverk/fika är ju oftas endast kolhydrater och socker - så inte den bästa kombon... Skippa fikat och drick te utan mjölk eller socker! Lycka till.
  • Marialia

    Hmmm....får se om jag testar en annan våg också. Har ju visserligen bara en, men provar en annan på lördag, hos mina föräldrar, för o se om d e nån skillnad. Jag kan inte se nån drekt skillnad på magen när jag tittar på den i spegeln, men d kommer väl. Ska prova o måtta också, men d väntar jag nog med tills imorgonbitti, man blir ju helt full med vatten under dagen :) Hoppas kilona som enligt min våg försvunnit, verkligen HAR försvunnit!


    Pentan skrev 2009-05-13 11:59:12 följande:
    Visst kan du gå ned så mycket på så kort tid! Det är ju bara vatten och vi alla binder olika mycket vatten. Jag har på min tredje dag gått ned 4,5 kg - helt sjukt! Men sant - vattenvikt!
  • Marialia

    usch...mår inte alls bra idag, 3dje dagen... har huvudvärk o mår illa. Försöker hälla i mig allt vatten, men d e ju inte så lätt :( jobbig dag idag helt enkelt...

  • Marialia

    Ja, jag e ju rätt nöjd så här långt ändå. Fick mensen idag också, d gör väl sitt antar jag. Snart dax för sista målet för dagen, tror d blir en kakao :) Någon annan som även tar fibertillskottet?


    MyStyle skrev 2009-05-14 09:26:53 följande:
    -3,5 på fyra dagar är JÄTTEBRA! Jag gick bara ner 3,3 på en vecka. Du verkar inte ha så mycketatt gå ner heller, då brukar det gå lite trögare. Håll ut!
  • Marialia

    Dag 5
    -4kg
    56kg och hungrig... tankarna vandrar kring mat KONSTANT. Men även kring hur rätterna jag vill äta sedan ska se ut. Har hittat en hel del nya recept med fisk, och kyckling skulle jag kunna äta varje dag om jag fick. Bra att samla lite inspiration och recept redan nu, så man inte faller tillbaka i gotte-träsket när kuren e över.

    Hoppas alla får en bra o "lättare" dag! ;)

  • Marialia

    idag e jag sugen på något gott....har en halv påse ostbågar liggandes i ett skåp o vill inget hellre än att dyka ner i den....MEN d ska jag INTE. Ska på konfirmation imorgon, o tänkte då ta en LITEN bit mat o verkligen tänka på vad jag kan o inte kan äta.
    På tal om d, så vet jag inte riktigt vad som e ok o äta utan att förstöra de 5 tidigare dagarna. Går på ren kur, så jag förstår att d klart kommer att påverka, men jag har påsar till ca 1,5 v till.

    jobbigt med alla mat-tankar och dofter :(

  • Marialia

    då har man varit på konfirmation och "kalas" efter. Går på ren kur, men ville inte låta bli att äta något under kalaset, så d blev lite smörgåstårta o en liten bit tårta. Känns lite sådär, men samtidigt e jag nöjd med de 4kg jag gått minus sen i måndags o imorgonbitti e jag tillbaka på mina påsar. Älskar verkligen Cappuccinon till frukost o skulle mycket väl kunna fortsätta med den som frukost även efter min kur eftersom jag har lite svårt o få i mig nått på morgonen.

    Funderar på om jag ska köpa sånna där ketosstickor...

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!