• ACochP

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Här är ni... tyckte väl att det var weird... skriver om mitt inlägg här istället...

  • ACochP

    Måste bara berätta vad som har hänt här...

    Igår hade jag min tid hos sömmerskan för provning och ändring av min brudklänning. Lite nervös var jag allt, sist jag provade den så gick den inte igen över bysten och det var lite för mycket runt midjan också. (Bild på klänningen finns i galleriet). jag gick dit och hon hjälpte mig på med den och HERRE GUD vad fin den var! Och det bästa av allt! Den satt som en smäck! Jag hade minskat i 5cm runt bysten och hela 9 cm i midjan. Tyvärr så har jag en något kort rygg som gör att det veckar sig men det fixade hon lätt. Hon sa att om jag hade haft något längre rygg så hade jag inte behövt göra några ändringar alls på klänningen.

    Vilken triumf! Som jag har kämpat och så går det vägen, lyckan är enorm och jag är så himla glad. Inte nog med det! Imorse när jag ställer mig på vågen så väger jag 59kg! Och det var mitt mål till den 28/4 (alltså igår) missade målet med 1 dag men det gör inget alls, nu ska jag hålla detta till b-dagen som är den 30 maj.

    Är inte livet underbart???

  • ACochP

    2 v kvar till bröllop och jag är sååå himla sugen på maaaat! Jag äter allt och det verkar inte finns någon botten i min mage?!! Usch och fy, vad ska jag göra?? Funderar på att tillåta mig äta som jag (nästan) vill resten av den här veckan och sen kanske det har gått över och då går jag på cambridge igen... Klänningen sitter ff jättebra men visst e jag orolig för att den inte ska passa mig... blä...

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!