• Ellabay

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    jag är inne på min fjärdedag nu. fast jag kör med extravanganza sopporna. Men det är i stortsett samma sak.
    Fy bubblan vad jag saknar tuggmotstånd och MAT! Helt sjukt vad man blir sugen på skräpmat.

  • Ellabay

    Jag kör på ren kur och dricker mellan 3-4 liter per dag. Har just nu praktik på förskolan i fem veckor och omges av GOD mat och ännu godare fika. Men konstigt nog känner jag inge sug. Jag dricker mitt kaffe och dricker nästan en liter vatten så är suget borta. jag SKA gå ner de här 10 kg som måste bort.
    Men det är tufft!

  • Ellabay

    Vi var nyss på en förfest jag och sambon. (hans hockeylag hade avslutningsfest) Vi satt där och drack vatten. helt sjukt vad osocial man blir. och vad mkt alkohol spelar in när det är fest. Vi åkte hem ganska fort eftersom vi blev så trötta. satt i bilen och garvade åt oss själva hur tråkigt par vi är just nu när vi kör dieten.
    Men i sommar blir det ändring. då blri det mkt grill hos oss och sena vinkvällar.

  • Ellabay

    Jag går på extravaganza och idag åkte vi och hämtade nya påsar. Vi är lagom lessa just nu.. Jag vill sluta men ändå inte. Jag vill grilla, äta godis och PIZZA! Är sååååå salt sugen så det är helt sjukt. Men idag har vart en skitdag så jag hoppas det blir bättre imorn..

    är def i ketonfasen men känner mig inte mer eller mindre enegerifull eller pigg. :( är de nå fel på mig eller? Suck.

  • Ellabay
    hujjedamejj skrev 2009-04-26 13:03:11 följande:
    Ellabay: Hur lång tid tror du att det tar inann dom där 10 kg:na försvinner?Hur mår du idag på din fjärde dag? Hungrig? Ingen ork? Jag börjar på REN kur idag!
    Ja, jag hoppas dom är borta om två veckor men vet inte riktigt om det kommer gå. haha..
    jag är nu inne på min 6e dag och idag är en skitdag. sån otrolig huvudvärk och har druckit en MASSA vatten men beror mest på vädret ute. Det regnar och molnen är låga.
    Jag har i några dagar faktiskt mått väldigt bra men tycker inte riktigt jag fått nån WOW känsla som jag trodde man skulle få. Hungrig är jag nästan aldrig. eftersom jag antagligen dricker soppor eller vatten hela tiden. Men om två veckor kommer jag köra upptrappning. Mest också för att jag inte riktigt har någon lust längre. Ska även på bröllop om 3 veckor. vore lite roligt att äta lite mat och tårta än endast soppor. Har faktiskt inte fuskat en enda gång!!!!
  • Ellabay

    hej tjejer! Jag har haft mens den senaste veckan och vågen står STILLA! Så less.. min sambo har nu gått ner 6 kilo på 1 ½ vecka och jag har gått ner drygt 4 kg.
    Får hoppas man kommer ikapp nu när mensen snart är slut. Snart börjar upptrappningen....

  • Ellabay

    jag går som sagt på extravaganzadiet och där får man drick både kaffe och te men utan mjölk. andra drycker är ett nej!!

    Här står vågen stilla. Hur länge ska mensen hålla i sig???? Jag är snart beredd att ge upp. Suck.

  • Ellabay

    wweeeeeeeeeeeeeii!! Fick på mig mina skinnyjeans och är nu -7 kg!!! Min sambo tycker jag blivit så smal nu och allt känns toppen! Kommer fortsätta helkur tills på onsdag sen upptrappning.
    Vågen står nu på 66,5. Mitt mål är 60 kg.

    Nu är det viktigt att behålla vikten så man inte går upp igen :S

  • Ellabay

    Nu är jag i valet och kvalet. är meningen att jag ska köra upptrappning på onsdag men vet inte om jag klarar av att börja äta igen. Jag vill! Men är livrädd att börja gå upp i vikt igen.
    Jag har inte gått ner de kilona jag vill och kommer tyvärr gå upp dryga 2 kilo när jag börjar äta. Jag har inte fuskat en enda gång så har inte ätit något annat än sopporna.

    Känns svårare att sluta än att börja tycker jag.

  • Ellabay

    Nu har jag och sambon vart och handlat så nu börjat upptrappningen. Lika bra för det är bröllop om två veckor som vi ska på. Men kommer köra dieten snart igen. Men hänger kvar här för att se hur dte går för er! Heja heja!
    Så jag slutar på ca - 8 kg på 3 veckor. ganska bra tycker jag.
    Är två kilon från mitt mål. :)

    Har även en blogg
    www.isabellaskrypin.blogg.se
    Skriver om allt möjligt. Vikten, bröllopet, kärleken, plugget, ja ni vet allt möjligt.

    Heja heja nu flickor!!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!