Inlägg från: moonlightgirl |Visa alla inlägg
  • moonlightgirl

    Problem med för stora bröst, eller tips och råd.

    Hej hej. Jag har också stor byst, har H kupa och har jätte svårt att hitta bra bh:ar och bra butiker.
    När jag bodde i Västerås handlade jag på Twillfit i Västerås. Alla Twillfit är egna och bestämmer utbudet själva fick jag lära mig och butiken i Väasterås har jätte bra utbud. Jag handlade även i stockholm på Details tror jag att det var. Jag bor nu i småland sedan några år tillbaka utanför Västervik, jag blev rekomenderad en butik i Västervik som skulle ha bh:ar i stor storlek men inte då. Jag måste åka till Linköping för att handla bh, Norrköping ska visst också ha bra butiker men dit har jag inte varit ännu. Jag brukar köpa Primadonna bh:ar. Har hittat en toppenbra butik i Filbytergallerian i Linköping som jag inte kommer ihåg vad den heter. Kunnig och bra personal. Har dock inte haft chansen att kolla om de har axelbandslös bh till mig ännu men det måste jag göra väldigt snart då jag och älsklingen gifter oss i juni.
    Det jag tycker är så jobbigt är att man måste åka så långt, det blir ju ännu dyrare med tanke på bensin pengar osv. Jag har varit till en change butik men de hade inget att erbjuda och ointresserad personal så det känns som det kvittar.

  • moonlightgirl
    hehfs skrev 2011-12-21 21:50:35 följande:
    Hej! ser att de va ett tag sen ni skrev...tänkte bara tipsa om www.kisskiss.se   - underklädesaffär med stora bh storlekar..köpte en där och är jätte nöjd själv! låga priser och snabb leverans.  De kommer också få in fler modeller vad jag vet.. =)
    Var in på deras hemsida om blev väldigt besviken. De gör reklam för att de ska ha stora storlekar och ja de har min kupstorlek men med för liten omkrets.  =( Inte många bh:ar att välja på heller.
Svar på tråden Problem med för stora bröst, eller tips och råd.