• Taha

  Vilket bar/dryck är godast?

  Två frågor till er som kör med energibarer/drycker.

  1, Vilket märke är godast?

  2, Hur mkt har ni minskat?
  På hurlång tid?
  Vad var er startvikt?

  Alla svar på frågorna är välkomna. Inte endast de som hållt sig strikt till "metoden/kuren".

 • Svar på tråden Vilket bar/dryck är godast?
 • Hemlig2009

  Jag har kört både Xtravaganza och Cambridge (just nu). Båda har goda soppor och shakes och båda är VLCD och man går definitivt ner i vikt.

  VLCD (very low calaorie diet) är på ca 500kcal om dagen. Gör att man hamnar i ketonfas där energin kommer från fettcellerna, dvs du förbränner fett och är pigg och glad.

  jennieferkindstrand.blogspot.com/2009/03/mozarella-kofte.html

  Bra sida om detta.

 • Taha

  Läste bloggen och det verkar som att man måste hålla sig till ren kur. Jag är mer intresserad av att ersätta vissa måltider med bars och shakes, inte att helt övergå till en kur.

  Någon som har tips?

 • bongen80

  Jag kör kombinerad kur med cambridge o 1 mål mat om dagen. 3 påsar rekommenderade min konsulent, eftersom jag då får i mig tillräckligt med fettbrännande protein. Att äta mer mat än 1 gång om dagen tror jag inte fungerar i början.

  Sen beror det ju på hur mycket du ska gå ner vikt. Jag har lyckats gå ner 9kg på 6 veckor, men då finns det mycket att ta av från början. Kolla in cambrigdetråden här på BT annars, där finns riktiga "proffs". Pentan är en långkörare med bra resultat, likaså 1augusti2009.

 • Lady o Lufsen


  Jag gick in i tråden för att svara "Bailey´s såklart!!"  ...såg sen att det var något helt annat som skulle diskuteras här och jag har inget att tillföra då
 • MulleNuh

  Jag körde med Nutrilette. 5 st/dag plus lite minikeso och makrill om jag var hungrig. Och mycket vatten.

  Jag gick ner 0,5-1 kilo/dag! Åt i ca 2 veckor..

 • MilosMamma

  Jag kan gå igod för cambridge, det funkar på ren kur.
  sen kan ja säga att naturdiet dom färdiga shakearna är sjukt mycket godare än alla andra, spec chokladen och den funkar fint fint till kombinerad kur/halvfart.

 • Taha

  Lady o Lufsen skrev 2009-04-23 09:11:56 följande:


  Jag gick in i tråden för att svara "Bailey´s såklart!!" ...såg sen att det var något helt annat som skulle diskuteras här och jag har inget att tillföra då
  Haha...relaterar helt. Tyvärr är det snarare en av mina laster. Mmmmmmmmmmm....
Svar på tråden Vilket bar/dryck är godast?