Inlägg från: 18 juli 2009 |Visa alla inlägg
  • 18 juli 2009

    Brudar i Borås. del 3

    jag är med från borås ! Kul! När ska du gifta dig?

  • 18 juli 2009

    jag är ny här i tråden! Kul med en boråstråd .

    Vi gifter oss den 18 juli på Nolhaga Slott i alingsås och kommer även ha bröllopsmiddagen där efteråt. Vi kommer inte ha en stor fest utan vi har satt sluttid klockan 23, därefter ska vi åka till gbg där vi har bokat en svit på Hotel Riverton. Och där har dom ställt frukt, chocklad och champagne när vi kommer! Ska bli sååå mysigt.

  • 18 juli 2009

    Vi har valt alingsås för att vi från första början ville vara på ett slott och helst ha vigseln och middagen på samma ställe. Tittade även på Gunnebo SLott men vi fastnade mer för Nolhaga. Kommer nog bli suveränt.

    Thora: Ellagården låter mysigt, kikade lite där först med faktiskt.
    Vad ska du ha för ring?
    Jag var med och kikade på ring idag, tror att jag har bestämt mig, efter en del justeringar blir den nog helt perfekt!

    Vad har ni köpt för klänningar???

    Cykla låter väl som kanon för figuren. Jag har gått hos en kostrådgivare sen i höstas och försöker även träna så mkt jag kan, men med två små barn är det inte lätt att få tiden att räcka till!

  • 18 juli 2009

    Prästen ringde igår, nu har vi bokat in vårt vigselsamtal, så nu känns det som att det verkligen börjar närma sig!! SPännande !

  • 18 juli 2009

    Vi ska gifta oss på Nolhaga Slott i ALingsås och även ha middagen där. Vi kommer dock skippa fest så vid halv elva kvart i elva går våran bil till gbg och Hotel Riverton är vi bokat en svit .

    11 juli, det är snart, känns som mkt tidgare än 18 hahaha så lustigt.

    Här är ingen flytt men vi håller på och grejar på vår övervåning, så vi är uppe varje kväl en timma eller två och spacklar, målar osv, så just nu finns det inte mkt tid över att förbereda för bröllopet. Men jag tror jag har det mesta under kontroll!

    Jag ska göra mitt hår på Zaxzendos! Hos min frisör som jag brukar gå till, vi kommer inte göra ngn provuppsättning. Men jag ska till henne veckan innan och göra slingor och klippa mig, så då ska vi kolla hur stora lockar jag vill ha och diskutera lite mera!

Svar på tråden Brudar i Borås. del 3