• Thora

    Brudar i Borås. del 3

    Tänkte fortsätta tråden för oss Boråsbrudar....

    Hur går det för er? Jag har nu köpt klänning och vi har äntligen bestämt oss för lokal. Känns som att det börjar hända lite... Nästa steg är inbjudningarna.

  • Svar på tråden Brudar i Borås. del 3
  • 18 juli 2009

    jag är med från borås ! Kul! När ska du gifta dig?

  • sindri

    jag hoppar in här med va med på förra tråden men inte inne så ofta jag bor i bollebygd

  • september2009bröllop

    Hej allihopa.. Hade missat att förra tråden stängts.. Hur går det för er alla?

    När ska alla som är kvar gifta er? Vart ska ni gifta er och vart hade ni tänkt ha festen?

    Vi gifter oss i Carolikyrkan den 5:e septemeber och ska ha festen på yxhammargården

  • 18 juli 2009

    jag är ny här i tråden! Kul med en boråstråd .

    Vi gifter oss den 18 juli på Nolhaga Slott i alingsås och kommer även ha bröllopsmiddagen där efteråt. Vi kommer inte ha en stor fest utan vi har satt sluttid klockan 23, därefter ska vi åka till gbg där vi har bokat en svit på Hotel Riverton. Och där har dom ställt frukt, chocklad och champagne när vi kommer! Ska bli sååå mysigt.

  • september2009bröllop

    Åååh vad mysigt det låter..

    Hur kommer det sig att ni valt alingsås?

  • Thora

    Vi gifter oss den 5 september i Ramnakyrkan och ska ha festen på Ellagården.

    Nu börjar jag längta ordentligt, men vill ju hinna njuta av sommaren först innan det är vår tur...

    Jag var och tittade på vigselring idag och hittade en som jag först inte alls var intresserad av, men som jag nu verkligen vill ha... synd bara att den är dyrare än jag tänkt mig. Ska fundera på saken... kan ju kanske dra ner på antalet stenar.

    september2009bröllop - du vet att det är en hel del som händer i stan denna dag. "Kretsloppet" går genom stan och det kommer vara en del andra evenemang i stan under dagen som jag har förstått det. Du kan läsa mer på www.kretsloppetiboras.se/

    Ikväll var jag ute och cyklade i 2,5 timme. Hoppas att det var bra för figuren. Vi har ju såndär stegtävling på jobbet också så det blir en massa knatande :o) Vad hittar ni på för att komma i form till den stora dagen?

  • 18 juli 2009

    Vi har valt alingsås för att vi från första början ville vara på ett slott och helst ha vigseln och middagen på samma ställe. Tittade även på Gunnebo SLott men vi fastnade mer för Nolhaga. Kommer nog bli suveränt.

    Thora: Ellagården låter mysigt, kikade lite där först med faktiskt.
    Vad ska du ha för ring?
    Jag var med och kikade på ring idag, tror att jag har bestämt mig, efter en del justeringar blir den nog helt perfekt!

    Vad har ni köpt för klänningar???

    Cykla låter väl som kanon för figuren. Jag har gått hos en kostrådgivare sen i höstas och försöker även träna så mkt jag kan, men med två små barn är det inte lätt att få tiden att räcka till!

  • september2009bröllop

    oj skit det med kretsloppet har jag helt missat.. hoppas det inte stör utanför kyrkan eller att det inte blir så rogivande på yxhammargården.. Det är ju tråkigt om det är massa stök i stan... de e ju inte så långt emellan platserna så det är ju ingen fara att ta sig mellan kyrkan och festen iaf även om det är mycket folk i stan...

  • september2009bröllop

    Vi hade ju tänkt ta kort i stadsparken men det är ju bara att lägga ner... tur att alla starter iaf gått före vigseln

  • snuttfia

    Hej hej, får jag med vara med här? Vi har just bestämt att vi ska gifta oss i maj 2010. Vart och exakt datum ska bestämmas så snart vi hinner åka runt och titta lite, har lite idéer men inget bestämt än. Vi bor utanför Borås men är inte härifrån så vi har noll koll på kyrkor och festlokaler, vilket är lite handikappande tycker jag.

    Det vi ska roa oss med nu närmast är att prova ut förlovningsringar, har bestämt vad vi vill ha, men inte hur breda än. Släkt och vänner har ingen aning om detta än och jag längtar så jag dör tills jag får berätta och får ringen på fingret :D

Svar på tråden Brudar i Borås. del 3