• Thora

    Brudar i Borås. del 3

    Tänkte fortsätta tråden för oss Boråsbrudar....

    Hur går det för er? Jag har nu köpt klänning och vi har äntligen bestämt oss för lokal. Känns som att det börjar hända lite... Nästa steg är inbjudningarna.

  • Svar på tråden Brudar i Borås. del 3
  • Thora

    Vi gifter oss den 5 september i Ramnakyrkan och ska ha festen på Ellagården.

    Nu börjar jag längta ordentligt, men vill ju hinna njuta av sommaren först innan det är vår tur...

    Jag var och tittade på vigselring idag och hittade en som jag först inte alls var intresserad av, men som jag nu verkligen vill ha... synd bara att den är dyrare än jag tänkt mig. Ska fundera på saken... kan ju kanske dra ner på antalet stenar.

    september2009bröllop - du vet att det är en hel del som händer i stan denna dag. "Kretsloppet" går genom stan och det kommer vara en del andra evenemang i stan under dagen som jag har förstått det. Du kan läsa mer på www.kretsloppetiboras.se/

    Ikväll var jag ute och cyklade i 2,5 timme. Hoppas att det var bra för figuren. Vi har ju såndär stegtävling på jobbet också så det blir en massa knatande :o) Vad hittar ni på för att komma i form till den stora dagen?

  • Thora

    Verkligen snygga skor! såg dem i fönstret hos EuroSko i stan, men jag har redan köpt skor så det blir inga sådana för min del...

  • Thora

    Ja jag fattar det som om EURO SKO i alla fall har tagit över en del av Wedins-affärerna. Fattar inte helt hur det funkar.

    Underkjol ska jag hyra i butiken jag köpt klänningen. Om jag inte bestämmer mig för att köpa en. Inte bestämt mig än.

    Vi var i GBG igår och tittade lite på papper till inbjudningarna. Känner mig lite efter, men vi har inte ens tillverkar inbjudningskorten.... är så himla olika hur man gör. Vi ska i alla fall försöka få dem klara snart. de kommer inte att vara så avancerade :)

    Min blivande har i alla fall varit och provat kläder idag och det verkar som om det blir en frockcoat. Han blir nog jättesnygg!

    Förresten, har ni tips på en bra frisör i Borås? Tycker att de flesta är så himla dyra...

  • Thora

    Precis! Tänkte att det kunde vara bra för dig att veta.... inte så kul , men inte mycket att göra något åt.

    Känns som vi ha en del kvar att fixa.... bil, frisör, band/DJ...

    Kommer ni att ha många långväga gäster?

  • Thora

    Ja, vi får försöka hjälpa varandra... vilken tid är er vigsel? Ska ni fotas innan kyrkan eller efter? Tänkte på vilken tid det blir hos frisören...

    Bloom som ligger vid Onyx har jag fått rekommenderat av en kompis. Där kostade det 2 200 kr. =)

  • Thora

    Vi vigs kl 14 eller 16 (ville ha 15, men det var upptaget). Tiden är inte helt bestämd än, beror på lite övriga saker. det lutar i alla fall emot kl 16. Tanken är att vi ska fotas innan vigseln.

Svar på tråden Brudar i Borås. del 3