Inlägg från: Cltsp |Visa alla inlägg
  • Cltsp

    50-tals bröllop fortsätter...

    Pizan, men gud vad tråkigt!! Stackars dig och vilken hemsk frissa!
    Hoppas verkligen att det löser sig när du får komma dit igen. De måste ju fixa så du blir nöjd nu. Det går säkert att göra en lika fin 50-tals frisyr med lite kortare hår. :)

    Junebug, visst är det en fantastisk affär :) Jag provade också klänningarna där och de var verkligen tajta och små i storlekarna. Kan du inte köpa den som var lite stor och sy in den precis innan bröllopet så du vet att den kommer sitta bra??

  • Cltsp

    Är det någon som vill ha ett par korta vita spetshandskar från Indiska (de som tipsades om tidigare i denna tråd). De är oanvända eftersom jag aldrig använde dem vid vigseln.

    Jag har även ett par oanvända clipsörhängen med vita pärlor.

    Floret hade jag heller inte tänkt att behålla om någon är intresserad.

    Lånar såklart även ut den underbara underkjolen från Vivien ;D

    ----o-----o-----o------o----o----

    Vi kom precis hem från bröllopsresa i Prag idag. Vilken underbar stad! I
    Tillbaka till jobbet imorrn igen...urk!

    Vi väntar med spänning på alla kort från bröllopet hihi

  • Cltsp

    Glömde säga att jag även har ca 50 idolbilder över om någon vill ha.


    Cltsp skrev 2009-06-14 19:33:35 följande:
    Är det någon som vill ha ett par korta vita spetshandskar från Indiska (de som tipsades om tidigare i denna tråd). De är oanvända eftersom jag aldrig använde dem vid vigseln.Jag har även ett par oanvända clipsörhängen med vita pärlor.Floret hade jag heller inte tänkt att behålla om någon är intresserad.Lånar såklart även ut den underbara underkjolen från Vivien ;D----o-----o-----o------o----o----Vi kom precis hem från bröllopsresa i Prag idag. Vilken underbar stad! ITillbaka till jobbet imorrn igen...urk!Vi väntar med spänning på alla kort från bröllopet hihi
  • Cltsp

    Tack vad snälla ni är allihopa :D

    Ditt smink och flor ser jättefint ut Leola.

    En liten varning när det gäller läppstift. Jag blev rekommenderad att köpa Maxfactors nya Lipfinity då jag ville ha ett läppstift som inte kladdar.Det är två olika stift, ett med färg som man tar på först och sedan ett avslutande skyddande glans. Jag köpte det och provade det kvällen innan för att se om det verkligen fungerade. Det satt som berget och kladdade inte av sig, jag hade det dock inte på mig så länge då.
    Jag tog med samma läppstift på bröllopsdagen till tjejen som skulle göra min make up. Det satt jättebra i börjen men sedan började det flaga bort ungefär som färg. Det såg inte klokt ut med små klumpar på läpparna. Som tur var hade jag ett "vanligt" läppstift med mig också som jag kunde måla på över efter att jag tagit bort de värsta flagorrna.

  • Cltsp

    Jag ska försöka fixa bild på clipsörhängena, de är köpta på Glitter och är sådana clips som går ned som en liten ögla som man har runt örsnibben om du förstår vad jag menar. Jag har ganska små örsnibbar så de var lite stora på mig.

    Min klänning har jag skickat efter från lightinthebox.com Den är sydd efter mina mått fast jag har lämnat in den efteråt hemma och har då sytt upp den ganska rejält då den var lite för lång då jag fick den.


    Junebug skrev 2009-06-15 21:10:18 följande:
    hmm okej, svårt att säga. Jag är en storlek 38 normalt sett och tyckte det kändes konstigt att storlek 14 satt så tajt.. men det var små vintagestorlekar sa hon..Tror jag avvaktar till hösten/vintern, går ner ett par tre kilo till dess och provar den mindre igen då. Det blir nog bra. :)Cltsp; Perfekt att du gör dig av med lite bröllopssaker :) Har du någon bild på clips-örhängena? Var har du köpt din klänning? Otroligt fin!
  • Cltsp

    Du kan få dem om du vill, jag hade ändå tänkt slänga dem om ingen ville ha dem. Maila din adress till mig så fixar vi det :)


    Oneesan skrev 2009-06-15 22:20:46 följande:
    Jag vill gärna, hur mycket vill du ha?
  • Cltsp

    Vi har fått några kort från fotografen nu (finns i galleriet). De kommer säkert bli jättefina allihopa hihi

    Vi har pratat om att göra en fotobok med alla bilder i. Vet ni någon bra sida där man kan beställa sådana??

  • Cltsp

    Åh vad härligt att gifta sig i detta vackra väder!! Ni kommer säkert få en helt underbar dag :) Hoppas att du inte är jättestressad såhär dagen innan utan har tid att ta det lugnt och njuta av att det snart är dags! Håller tummarna för er :)


    Pizan skrev 2009-06-23 17:18:42 följande:
    Hur går det för er 50-talstjejer? Jag har bara fyra dar kvar men det mesta är fixat och det verkar som att det ordnar sig med vädret, så det mesta känns lugnt.
  • Cltsp

    Vi hade inte direkt några lekar men ordnade en sån där bröllopsbingo att ha under middagen. Det var väldigt uppskattat av gästerna.

    Vi hade även rotat fram min morfars gamla polaroidkamera som vi använde under festen. Vi hade gjort som en fotohörna där vi hade lagt en del rekvisita typ lösmustasch en hatt osv och så kunde man sätta upp korten på väggen sedan plus skriva på dem med en svart penna. Det blev jätteroliga kort.


    Oneesan skrev 2009-06-17 19:07:38 följande:
    Själv har jag suttit och klippt ut alla servetter idag, ska fålla dem senare ikväll *snark*I morgon ska jag titta lite på klänningen hur jag förändra den. En kompis förslog lite ändringar så jag får pyssla lite mer.Sen funderar jag på lekar på bröllopet. Är det något ni har haft. Hade tänkt ha en frågesport men vet inte om man måste ha något livligare också?
  • Cltsp

    Åh vad roligt att du äntligen har hittat en klänning! Nu blir man ju jättenyfiken, får man se kort??


    Hjartafró skrev 2009-06-24 20:27:32 följande:
    Lycklig, jag har hitta min klänning tillslut!www.gervide.se/
  • Cltsp

    Hej! Vad kul med ett par till som kör på 50-tals tema!

    Vad har ni tänkt er för stil på hans kläder?
    Har ni kollat dessa länkar?
    shop.sivletto.com
    www.daddyos.com
    www.vivianofholloway.com

    min man beställde sin kostym från suitopia.se


    jahapp skrev 2009-06-25 22:42:56 följande:
    Hej på er tjejer.Har läst hela er tråd, och fått en massa bra tips och inspiration, tack! Ni som redan gift er och lagt in bilder har varit sååå fina!Jag och sambon ska alltså också försöka få till lite 50-tals stämning på bröllopet, nu i augusti. Det som känns lite knepigt just nu är att sambon ännu inte fått tummen ur att kolla efter kläder åt sig... Han hoppas nog att jag ska hjälpa till på vägen, och jag behöver hjälp!! Hur har ni fixat med herrkläder, det finns så mkt mindre av vintage för killar. Finns det några nyproducerade märken som är bra på 50-tals inspirerat? Eller vilka detaljer/acessoarer ska man satsa på tycker ni?
  • Cltsp

    Hej alla, har nu samlat alla länkar i trådstarten. Tänkte att det kan vara bra att ha alla på ett ställe om man glömmer eller om det tillkommer nya brudpar här inne :)

    Vi väntar fortfarande på att få alla bilder från bröllopet. Spännande! Hon som tog alla bilder på oss driver en bröllopssida på nätet plus att hon har en tidning här i Östergötland så vi ska tydligen bli kändisar också haha ;)

    Nu ska jag gå ut i det superfina vädret! Hoppas planeringen går bra för alla som inte gift sig än :D

  • Cltsp

    Åh den klänningen är SÅ fin. Det var den första klänningen jag tittade på...tyckte dock att den var lite för dyr, toppen att du kunnat göra en liknande fast billigare :) Ska bli spännande att se resultatet!

  • Cltsp

    Jahapp: Gör en bild sök i google på t ex "men's suit 50's" eller sök i flickr så får du nog upp en hel del tips :)

  • Cltsp

    Vad fina ni var! Du är så snygg i din klänning, älskar den rosa underkjolen!

    Vad härligt att allt blev som ni tänkt er :D

  • Cltsp

    Pizan, jättefina bilder! Härliga färger med den rosa tonen :)

    Oneesan, vad härligt att ni är nöjda med er dag :D Ska bli kul att se bilderna.

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...