Inlägg från: Pizan |Visa alla inlägg
  • Pizan

    50-tals bröllop fortsätter...

    Oneesan skrev 2009-04-28 07:54:04 följande:
    Nu är iaf bilderna fixade. Fast det är några saker som jag ska fixa på den. Ska ta axelband ist för halterneckbandet. Sen har jag bedrövliga underkläder på mig och några kilon för mycket, men det ska väll förhoppningsvis vara fixat till bröllopet
    Jättefint. Jag tycker inte du behöver gå ner i vikt, du ser sexigt kurvig ut och är inte ett dugg tjock.
  • Pizan
    LillEm skrev 2009-04-28 10:53:10 följande:
    Pizan skrev 2009-04-28 10:04:50 följande:
    I mitt flor så sitter det en kam som man fäster floret i håret med.
    Åh så smart. Får man fråga vad du köpte ditt flor? Jag skulle gärna vilja ha ett svart, fanns det också?
  • Pizan

    Tack för tipset Ctsp!

    Jag gogglade lite och hittade den här sidan där man kan köpa lite små hattar med svart flor. Det finns även fina hårblommor osv.

    www.monsoon.co.uk/icat/hairaccz&bklist=icat,4,shop,accessorize,hairaccz

  • Pizan

    Tycker ni att jag ska köpa den här hatten? Och tror ni att den kommer att passa till min klänning och skorna?

    www.monsoon.co.uk/invt/49136003&bklist=icat,5,shop,accessorize,hairaccz,fascinations

    Kul med tips om dukning. Det där med filmisar var ju superbra. Skulle också vilja använda det på nått sätt men vet inte hur då vi inte kommer att ha bordsplacering utan det ska mer vara av typen "garden-party".

  • Pizan

    Jo, mkt svart blir det ju men jag har nog tänkt att det ska vara burlesk/50-talsstil. Du kanske har rätt, det är ju ändå en vecka efter midsommar så då kanske det blir konstigt med så mkt svart. Tänkte eftersom att det rosa i klänningen är väldigt rosa så skulle det bli för mkt med nån rosa hatt (om jag ens kan hitta en sån).

    Sen skulle det ju se konstigt ut med ett vitt flor tycker jag.

    Jag får fundera lite på saken.

  • Pizan

    Tack, jag tror inte att jag kan hålla mig borta från hatten för jag har blivit kär och känner att jag bara måste köpa den. Den skriker efter mig.

    Om jag inte har den på vigseln så kan jag använda den nån annan gång när jag har på mig min klänning.

  • Pizan

    Förresten, inspirerad av din idé med rödrutiga dukar så har jag lagt just en sån duk på mitt köksbord inför kvällens tjejträff, och jag tänkte på dig och dina dukar.

  • Pizan

    Hej hej! I helgen hade jag tjejträff här hemma och då satte jag på mig min klänning och visade den för dem och den ena tjejens dotter. Jag trodde att hennes ögon skulle ploppa ut när jag snurrade så att klänning för upp och visade den rosa underkjolen. Så nu har jag lovat att hon ska få låna klänningen när hon gifter sig.

    I helgen har jag köpt hårtoning för jag har fått för mig att håret ser trött ut och jag vill ha lite lyster. Det tar 6 veckor att tvätta ut så jag testar toningen nu för att se att det blir rätt färg.


    SweetSun skrev 2009-05-03 00:52:39 följande:
    jag har kommit fram till att det blir en svinrygg här! Jag funderade på utsläppt lockigt, men tror det kan kännas mer festligt för min del med uppsatt..
    Svinrygg är jättesnyggt och ser så elegant ut tycker jag. Det är inte klokt va tjusiga vi alla kommer att vara!!
  • Pizan
    Leola skrev 2009-04-30 18:10:05 följande:
    Halloj igen, Läste lite ovanför att det var några som var sugna på handskar.Jag hittade ett par jättesöta spetshandskar på Indiska för 39 kr. Från början är dom vääääldigt vita, men jag la dom i ett thé-bad och då blev dom precis så där vintage-"gula" som jag ville. Som sagt... ett litet tips om man inte hittar riktiga vintage-handskar men ändå vill ha. Glad Valborg!Ps. Ska lägga in bilder vid tillfälle. Ds
    Fanns de i svart också? De låter fina.

    Bra tips med det där thébadet, det ska jag lägga på minnet.
  • Pizan
    Oneesan skrev 2009-05-02 17:16:52 följande:
    Haha ja det var lite festligt Själv hade jag ju tänkt ha lockigt hår med en ros framtill. Har försökt att googla efter bilder och har då alltid fått fram en silverblomma.
    Silverblomman är jättefin tycker jag. Jag gillar även sådana där spännen/kammar som har som påfågelsfjädrar, men det kanske inte är 50-tals direkt?
Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...