Inlägg från: Jetta |Visa alla inlägg
  • Jetta

    50-tals bröllop fortsätter...

    Hejsan!

    Hoppar oxå in i tråden, kul att det finns så många som vill gifta sig a´la 50th.

    Själv ska jag gifta mig 15/7, blev bestämt idag, blir bara vi och barnen med under cermonin o sen bjuder vi päronen på middag till kvällen. De är helt ovetandes. Vi hade tänkt göra det under Classic Car Week men misstänker att våra föräldrar skulle uppskatta att få vara de första att gratulera + att det kändes knöligt att förbereda sig o smita ifrån en campingplats med polare omkring... Senare i höst ska vi ha fest för polarna med nån form av 50-talstema.

    MEN jag fick just ett problem... Vi ska träffa präst och kantor på tisdag och då ska vi ha musikförslag med oss. Den detaljen har jag inte ens tänkt på...

    Är vad jag förstod inte frågan om in o utgångsmusik men är osäker. Vill ju helst ha 50-talsmusik/Rockabillystuk men fick hjärnsläpp, Buddy Hollys "Everyday" är det enda som poppar upp. Vad finns det mer för "kärleksfulla" passande gamla låtar?

  • Jetta

    Jo, har tänkt på det men eftersom vi ska träffa dem dan innan o det är redan på tisdag ville jag ha lite förslag med mig. (Tack för dem!) Prellen är iaf ganska öppen om jag inte missminner mig, hade det varit "vår" präst hade det varit svårare tror jag. Han är mer strikt men gillar 50tal o gamla bilar så jag hade en liten förhoppning. Men han har nog semester el nått för det blev grannförsamlingens präst. Sen är det ju skillnad på "lite musik" eller om det är in/utgångsmusik kvinnan på exp. menade eg...

    Mer förslag någon?


    SweetSun skrev 2009-07-09 21:54:48 följande:
    Pizan; jättefint!Jettan; Kolla med kyrkan först, man får inte ha vad som hellst, allt beror på just den prästen/kyrkan!Vi gifte oss borgerligt och hade då fritt spelrum med låtar.Vi hade tex; Elvis; As long as I have youEn annan favorit är Ginny Arnell; Married to yousen är ju "going to the chapel" med dixie cups en dunderlåt!
  • Jetta

    Var på en sådan fest för nått år sen o då var det tidsenlig klädsel som gällde, ett rockabillyband spelade o så hade hon fixat ett "buggbingo" o det var rätt kul faktiskt o baktanken var att alla skulle upp på dansgolvet. Om jag inte minns fel fick alla tjejer ett nummer o alla killar en bingobricka o sen var det först full bricka som vann o man måste dansa en hel låt för att få Xa tjejens nummer.

    Skulle va lättare med tips om du berättar lite ramar till partyt

    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2009-07-09 22:08:53 följande:


    någon som har bra tips å hur man ska få in 50-60 tals tema på våran fest i augusti?
Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...