Inlägg från: jahapp |Visa alla inlägg
  • jahapp

    50-tals bröllop fortsätter...

    Hej på er tjejer.

    Har läst hela er tråd, och fått en massa bra tips och inspiration, tack! Ni som redan gift er och lagt in bilder har varit sååå fina!

    Jag och sambon ska alltså också försöka få till lite 50-tals stämning på bröllopet, nu i augusti. Det som känns lite knepigt just nu är att sambon ännu inte fått tummen ur att kolla efter kläder åt sig... Han hoppas nog att jag ska hjälpa till på vägen, och jag behöver hjälp!! Hur har ni fixat med herrkläder, det finns så mkt mindre av vintage för killar. Finns det några nyproducerade märken som är bra på 50-tals inspirerat? Eller vilka detaljer/acessoarer ska man satsa på tycker ni?

  • jahapp

    [citat]
    Hej! Vad kul med ett par till som kör på 50-tals tema!Vad har ni tänkt er för stil på hans kläder?Har ni kollat dessa länkar?shop.sivletto.comwww.daddyos.comwww.vivianofholloway.commin man beställde sin kostym från suitopia.se
    [/citat]

    Cltsp - tack för svar! Kanonbra med alla länkar i trådstarten. Vi har tänkt oss kostym. Svårt att få grepp på hur 50-tals kostymerna egentligen var tycker jag.. Men blomma i slaget som accessoar är väl typiskt t.ex.

    Har någon bilder på snygga kostymklädda herrar från 50-talet så länka till dem är ni snälla! Behöver se lite mer typiska outfits.

    SweetSun - så fin fotobok!

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...