Inlägg från: Junebug |Visa alla inlägg
  • Junebug

    50-tals bröllop fortsätter...

    Hallåj! Spännande, hoppas det blir bra!

    För mig går det sakta men säkert framåt.. Ska kolla på festlokaler i helgen och har bokat resa till London i juni då jag tänkte passa på att smita in på Vivien of Holloway och prova klänning :)

  • Junebug

    Vad spännande att det börjar dra ihop sig för er nu! Själv har jag 1 år och 3 månader på mig att hänga här innan det smäller.. (haha vad patetisk jag känner mig nu).

    Kan ni inte lova att ni skriver allt om era bröllop här och lägger upp massor av bilder sen, så jag har får lite inspiration att klara mig på sen när alla ni gifta kvinnor slutar skriva här? :)

  • Junebug

    Jättefin klänning Pizan! Underkjolen ser härligt fluffig ut, längtar såå tills jag får prova den! :)

  • Junebug

    Tuffa Alma: Oj, 9 maj är ju bara några veckor bort, spännande!! :) Vilka klänningar väljer du mellan? Gå till makeupstore eller liknande, där brukar de kunna ge bra sminktips!

    Oneesan; snygg klänning, imponerad av dina sykunskaper! :)

  • Junebug

    Oj vad ni har varit flitiga och skrivit här, kul att läsa :)

    Gällande dekorationer så har jag inte planerat nåt, men funderat lite.. vi kommer nog satsa på ljusslingor runt hela dansbanan där vi förhoppningsvis ska vara, gärna såna där med stora glödlampor i olika färger, om ni förstår vad jag menar?

    Era dukningar låter jättefina, kul idé med en filmis på varje plats!

  • Junebug

    Hej Nueva! vilka fantastiska skor du har i ditt galleri, var har du hittat dem?

  • Junebug

    Vilket kap med skorna! :D
    Kul med möhippa, vad hittade de på? Jag håller på att planera en kompis möhippa så jag tar gärna emot lite inspiration..

  • Junebug
    SweetSun skrev 2009-05-17 17:48:46 följande:
    bilder finnes..
    ´
    Kul att se bilderna, du var fantastiskt vacker!! Hoppas ni hade en toppendag, berätta gärna när du pustat ut! :)
  • Junebug
    Erese skrev 2009-05-18 11:55:06 följande:
    Hej!Snubblade in på eran tråd och har lite frågor till er som är nära slut spurten Jag och sambon funderar på att ha 40-tal eller 50-tals tema, har inte riktigt bestämt oss ännu. Vi ligger verkligen i start gropen.Hur mycket har ni laggt ut (ekonomiskt)?Musik, vad rekomenderar ni? Tips på en bra dj i sthlm.När man har tema anser ni att gästerna måste följa detta?Tips på butiker som har bra kläder i 40-50-tals tema, både för herr och dam.Vad har ni för övriga tips eller råd som man bör tänka på?
    Hej Erese, kollade in på din sida och vilket sammanträffande: Vi ska också ha 50talsbröllop på Arholma!! :D Augusti 2010 är det tänkt, ska åka ut och spana in dansbanan i helgen faktiskt :)
  • Junebug

    Erese: Packa in den i en sån där kemtvättspåse i plast (finns på bla Ikea för en billig peng), häng längst bak i garderoben/på vinden, det är toppen att ha klart redan nu ju :)

    Ang arholma dansbana så tar de ca 500 kr för buffé med välkomstbubbel och vin till maten som jag förstått, ska luska lite mer om priserna i baren efter maten, tider osv. Norra vandrarhemmet kostar ca 300kr/person och natt, det andra ska jag kolla i helgen.
    Vi tänkte inte gifta oss i kyrkan även om den är väldigt fin! Vi bjuder på maten men kommer nog ha betalbar efteråt, har en totalbudget på ca 50 000 kr (ex resa).

    BettyBoop: Vivievnofholloway.com har fina underkjolar, men jag vet inte om de är för långa för din klänning.. Annars Beyond retro och andra second hand affärer, brukar ju ha mkt såna.

  • Junebug

    ah, det är för att jag skrev fel länk upptäckte jag nu :)
    www.vivienofholloway.com. Jag tänkte köpa både klänning och underkjol därifrån, men ska prova i Juni så får vi se efter det..

    3-rätters på arholma kostar från 750 kr inkl vin och bubbel. Dukning och personal ingår så det borde inte ställa till det. Vi är inte så många gäster, så för oss går det ihop om vi håller igen kostnaderna på andra håll.

  • Junebug

    Lillem: Instämmer med de andra, fantastiskt vackra var ni!! Hoppas ni hade en toppendag.

  • Junebug
    Hjartafró skrev 2009-06-03 16:43:56 följande:
    Köpte en så fin 50-talsklänning förra veckan, men den passade inte så bra visade det sig.Bild: www.gervide.se/wp-content/uploads/2009/05/tra...Blir så trött att leta klänning när ingen passar, jag vill hitta MIN klänning nu ju! :)
    Åhh vilken fin!! Är det du som provar den på bilden? Den passar perfekt tycker jag! Var köpte du den?
  • Junebug
    Erese skrev 2009-06-05 12:24:48 följande:
    Junebug: Måste fråga dig o en sak som jag börjat fundera på, lansle lite tidigt en tycker ändå att det är värt att slänga en tanke till.Hur ska du göra med make och hår?Jag vill ju gärna göra hår uppsättning på salong vilket är lite svårt på ön och gör man det dagen innan sä är det stor riskt att det blir förstört. Jag vill ju gära vara där dagen före vigseln för att förbereda.Hur gör du?
    Hmm jag har börjat fundera på samma sak. Hade en tanke om att man kunde sova natten innan bröllopet i Norrtälje, fixa hår & smink där på morgonen och sen åka till arholma. Men det kan lätt bli stressigt va? Annars kanske man kan betala någon sminkös/frisör från norrtälje lite extra för att åka till ön på morgonen. Hade samma tanke om blommor, håller det om man hämtar dagen innan?
    Tur det är ett tag kvar så man hinner klura på sånt här...

    Kul att ni har bokat dansbanan, vi med - 21 augusti 2010! Ville tidigare men de tar inga bokningar under högsäsong...

    Ska bli kul att följas åt med tips! :)
  • Junebug
    Cltsp skrev 2009-06-07 19:58:30 följande:
    Nu är vi gifta
    Grattis, ni var supertjusiga!!!
  • Junebug

    Usch jag lider verkligen med dig Pizan!!! Mitt råd blir att gå till salongen och vara benhård, berätta hur du känner och kräv kompensation! Med extensions och rätt styling är jag säker på att du kan få det att bli hur snyggt som helst, om din originalidé inte funkar kan du kanske kolla upp lite andra 50tals snygga frisyrer som kan funka bättre?

    Huvudsaken är att du inte hakar upp dig på håret nu. Känn dig vacker och fokusera på allt det fina med ert bröllop.
    Kram från mig med!

  • Junebug

    Förresten; jag var i London i helgen och besökte Vivien of Holloway affären. Vilken fantastisk affär, ovanpå ett garage! :D
    Provade den vita klänningen som jag tror ni har haft, sweetsun och lillem. I storlek 16 var den för stor, men i storlek 14 satt den väldigt tajt. Hon i affären sa att jag nog bara var ovan vid så tajta kläder, och att den såg ut att sitta bra.. men jag vill inte att det ska vara oskönt ju.

    Hade tänkt gå ner ett par kilo till bröllopet och då sitter den nog som en smäck. Men eftersom det är lite korsettliknande överdel vill jag fråga er; var era klänningar sköna att ha på er? Kunde ni vara avkopplade under hela dagen i dem?

  • Junebug

    hmm okej, svårt att säga. Jag är en storlek 38 normalt sett och tyckte det kändes konstigt att storlek 14 satt så tajt.. men det var små vintagestorlekar sa hon..
    Tror jag avvaktar till hösten/vintern, går ner ett par tre kilo till dess och provar den mindre igen då. Det blir nog bra. :)

    Cltsp; Perfekt att du gör dig av med lite bröllopssaker :) Har du någon bild på clips-örhängena?
    Var har du köpt din klänning? Otroligt fin!

  • Junebug

    Har du en bild? Nyfiken :)


    Hjartafró skrev 2009-06-24 20:27:32 följande:
    Lycklig, jag har hitta min klänning tillslut!www.gervide.se/
    Pizan; åhh va härligt att gifta sig i sånt här väder, det kommer bli kanon!!
  • Junebug

    Snygga bilder Sweetsun!!

    Tack för alla länkar Cltsp, perfekt! Kollade in på stephanie james couture och blev helt såld.. men de är rejält över mina budget :(

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...