• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Kul att ni fått präst Skille!

    Myrmor: Bra att du kollar upp naglarna, du måst ha drabbats utav något skumt. Håller tummarna för lägenheten. Såg att ni fått lilla franska i dina hoods. Mmmm

    Här sitter jag o gnuggar mig i ögonen och nyst som en galning. Får bli en sväng förbi apoteket för att testa lite allergimedicin.

    Dessvärre kommer jag inte med på torsdag då jag behöver jobba sent. Har jag tur går det snabbt o smidigt men jag är inte optimistisk i det här läget.

  • Tx2

    Vad kul att det kändes bra med frisören Teapot!

    Och nu har ytterligare några bitar fallit på plats. Var o provade o hämtade min klänning. Vad snygg den var på provdockan när jag kom dit! Men inte lika snygg (men tillräckligt) på mig. Kändes väldigt bra!
    Kom oxå på varför det inte gick ut att skriva ut igår som jag ville så nu har jag justerat festprogrammet.
    Samt lämnat in ringarna på rhodinering, puts o gravyr. Och skall hämta dem imorgon! Hade räknat med en vecka.

    Baver. Vad kul att du blev så nöjd med bilderna! Klänningspanik? Har du fått klänningen?

  • Tx2

    baver: vad kul att det känns bra med klänningen.

    Trist med dem jobbiga allergibesvären. Hoppas att medicinen hjälper.

    Idag skall vi träffa vf och spika programmet för cermonin. Annars roar jag mig med att vara sambandscentral och pyttsar ut information till våra bästabästa som hjälper till.

    10 dagar kvar! Wiihiii!

  • Tx2

    Håll tummarna Angelican för en viss leverans av en tårttopp Förhoppningvis har jag info i slutet på veckan.

  • Tx2

    Vad bra att det gick så bra med catering-träffen Teapot!
    Och rätt som det är så är det bara ett halvår var och sedan tre månader och sedan 10 dagar o sen är ni gifta!

    Nu har vi träffat vår vf. Gick jättebra. Haha, han berömde texterna och tyckte att det var väldigt bra. Synd att jag inte kan ta åt mig då jag hittat dem på bt. Måste dock lägga till handslaget och den högtidligare varianten av tager du.

  • Tx2

    Kan inte det där men eftersom vi har en längre cermoni så är det kanske rimligt att det är den långa versionen om det är i den handslaget ingår i..
    Det var väldigt viktigt för honom att vi beseglar det på det sättet i alla fall så då gör vi det. Så vi tar i hand efter att jag fått min ring. Tur att vi inte hade några vittnen, annars hade vi varit gifta nu

  • Tx2

    Kunde dock inte hitta i den nya förordningen som gäller från 1 maj något om handslaget men det är helt ok för mig att ta hand på löftena med T.

  • Tx2

    Vi hoppas på att vi inte snubblar för mycket. Tror inte det blir något mer övande på valsandet. Vill inte skada oss

    Härligt att du ha någon som håller dig sällskap när du behöver köra bussen. Hoppas att han slipper hålla dig sällskap den 23 maj = en månad kvar till det är dags för dig och A!

  • Tx2

    Halloj, kul att jag fick träffa Danielaa o Teapot en liten stund. Trist att jag var tvungen att jobba men passade på att skriva ut alla festprogram. Idag har T suttit o vikt o beskurit lite, men jag tror han hoppade vikaren.

    Och idag testar vi en annan ögonsminking som vi kommer att köra på. Är lugnt på bröllopsfronten så kanske en liten fika på måndag el tisdag em?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!