• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Grattis Tizia!

    Skall bli otroligt kul att höra om er dag senare. Ev kanske jag dyker upp lite tidigare om det är ok.

  • Tx2

    Va är det jobbdag idag? Trodde det var helg?

    Myrmor: Tips på valslåtar tas tacksamt emot, så ni kan få se när vi snubblar omkring.

  • Tx2

    Åh, naturhistoriska. Senast jag var där så följde jag med en kompis och hennes åttonde klass. Dem sög musten ur mig! Men kul var det.

    Lite bröllopsfix blir det, men nog inte mycket. Borde man det? Är väl flera veckor kvar?!

  • Tx2

    Ni får väl vänta några dagar innan ni får era bilder...

    Så nu har vi gjort om borsdsplaceringen ytterligare en gång, dubbelkollat med vigselplatsen. Mamma jobbar järnet med att hitta serveringspersonal. Vad mer borde vi ta itu med? Några tips?

  • Tx2

    molly10: Så typiskt er att ta indierna när jag inte är där! Men men får bli grillat till den kombinerade lunchen o middagen. Synd om mig..
    Så mycket tycker vi inte om gästerna att dem är värda varsin chokladpralin...
    Aha, är det så man får plats i lokalen, man minimerar borden. Kunde du inte tipsat om det tidigare.

    Teapot: Skum intervju.
    Jag tror att vi kommer att ha en väldigt stor utskrift på vår cad-ritning som vi sätter upp på väggen.

    Här så har jag hunnit knäcka tummnageln helt Överväger nu att strunta i den franska manikyren och bara ha ett ljust nagellack. Och festprogrammet är nästan klart, väntar på texterna från våra föräldrar och sedan kan jag börja skriva ut dem och sedan använda den eminenta "vikaren".

  • Tx2

    Ett positivt är valsandet gick mycket bättre ikväll. Vårt trick är att inte titta på varandra! Är nog inte så vackert att se dock, så vi får hinta till några att börja dansa tidigt.

  • Tx2

    Vad kul med ringbeställning Teapot!

    Imorse blev jag klar med placeringskorten. Sedan var jag iväg och prata frisyr och smink. Ovant att se sig med kajal runt ögonen (säkert mer än 10 år sedan jag hade det) och festsminkad. Skall tillbaka senare i veckan och testa med en annan färg på ögonen. Sedan åkte vi iväg till fästningen med två av "tärningarna" och diskuterade tiden och upplägget där samt passade på att fika. Passade även på att kika i butikerna och nu har vi slappat i kuvösen o grillat. Och bett till vädergudarna. En massa mys idag!

    Och om två veckor är jag fru!

  • Tx2

    Missade i min iver igår, tydligen inte bara jag som gifter mig

    Tizia, mindre än två veckor kvar för dig!
    Baver, mindre än tre veckor kvar för dig!
    Myrmor o Sweetsun, mindre än fyra veckor för er!
    Skille, mindre än fyra veckor kvar för dig!

    Angelican: Kan du skicka om länken till caketoppern som ni ville ha? Så kan jag kolla med tjejen i usa om du kan använda hennes adress så att den levereras dit innan mina tjejer är i NY.

    Förresten, är det någon av er som skall ha lite löshår? Funderar på att ev skaffa ifall det blir för lite när det är dags att sätta upp håret.

  • Tx2

    Ja, jag gillade ju inte sminkningen först då det var för mycket kajal (enligt mig) men när lite försvann så kändes det mycket bättre. Och mina tjejer tyckte det var snyggt.

    Oj, det har jag inte tänkt på och jag skall ju lämna in hans ring i veckan. I hans är det likadant som S, tror att vi bara skriver dit datumet med bara ett mellanslag emellan.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!