• Tizia

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Hejhopp, nu har jag hittat hit oxå =)

    Tänk vad bröllop kan va motiverande =) Jag har oxå slutat bitat på naglarna, börjat träna, tagit hål i öronen (är extremt nålrädd) =) Man kanske ska satsa på att förnya sina löften vartannat år eller så =)

  • Tizia

    Skille: Ahh d e sant.. =) Kul å få ha sina egna naglar på bröllopet på köpet då oxå =)

  • Tizia

    Jättekul å ses igår tjejer =)

    Teapot: Tycker d låter supermysigt med nyårsbröllop =) Som sagt tiden går foooort!! =)

    Daniella: Låten var jättefin =)

    Molly: Välkommen hit =)

    Idag har jag inhandlat en liten rosa bok som ska agera "dagbok" för våra tnkar inför bröllopet.. Ska bara få min m2b att skriva i den oxå =) Kan va kul å ha i framtiden =) Jag e så glömsk så om jag ska minnas ngt från den här tiden måste de skrivas ner =)
    Hade bröllopsmardröm inatt igen ! Min blivande var otrogen med en gammal tant natten innan bröllopet OCH blommorna i buketten som jag för lvrigt fick sätta ihop själv var i fel färg =)Haha helt sjukt!

  • Tizia

    Fått bilder från provfotograferingen i helgen så nu har jag ny presentationsbild.. Känns väldigt "uppställd" så vi får se hur länge den får va med =)

  • Tizia

    Hummle: Åhh vilka fina bilder =))
    Längtar när jag ser dom =)

    Tx2: Tacktack =)

    Hoppas SB går bra för er alla å att ni har riktigt kul =)
    Själv måste jag fixa lite bröllopsgrejer idag.. den här veckan har bara flugit iväg å nu börjar d närma sig så jag måste nog lägga på ett kol!
    Hoppas ni har en mysig fika oxå !

  • Tizia

    Hej alla, hoppas ni haft en bra helg =)
    Själv blev jag möhippad för andra gången igår..denna gången lite lugnare med spa hela dagen =) Härligt härligt =)

    Teapot: Kul å välja ring =)) Vi har satt ett hjärta mellan datumen ! Ska hämta ringarna imorgon så då jag jag berätta hur det ser ut =)

    Angeica: Jättefina inbjudningskort! Riktgt snygga!

    Tx2: Skönt att det fixat sig med personalen! Allt ordnar sig som sagt ! Jag e förvånandsvär lugn faktiskt fast vi har rätt mkt kvar å fixa..men d löser sig =) Tiden går fort nu! Kul å bli provsminkad oxå!!

  • Tizia

    Teapot:
    Ringarna var inte klara !! Så nu börjar jag bli lite nervös... Men så fort jag sett hur det blir lovar jag att informera =)

    Tx2: D va en bra idé med att ha ngt i lådan som man haft på sig =) Kanske ska sno den =)

  • Tizia

    Åhh nu är äntligen alla festprogrammen helt klara!! Så härligt å ha det avklarat ! Tx2 d fungerade jättebra med spraylimmet så 1000 tack för tipset =)
    OCH idag har jag pratat med en betydligt trevligare person på bageriet som ska göra vår tårta så nu blir det en chokladtårta utan hallon ändå =)

  • Tizia

    Tx2: Herregud allergikerna har jag ju glömt !! P vilken tur att du sa det! Vi har en gluten allergiker.. Är det många som e allergiska på ert bröllop?

    Myrmor: Va tjatigt med frisören ! Så kan man ju inte göra! Bara höja priset så..

    Imorgon ska vi på valskurs =) Ska bli skoj! KOmmer nog gå sådär iofs, min m2b har stukad fot efter svensexan å jag har en härlig inflammation i foten som inte ger sig! Haha vi kommer nog se rätt roliga ut på dansgolvet =)

  • Tizia

    JD:
    Ska ta en privatlektion på Lazars dansskola.. Har gått en nybörjarkurs där å tycker dom e bra =)

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!