• daniel och iris

    Lite support då vi är "unga"

    Tycker det är lite svårt som "ung" brud, då jag har fått jättemycket negative kommentarer på vårt bröllop. Det tycks nästan som om jag har lurat min man til å gifta sig med mig- och at vi är for unga och dumma och at det inte kommer at funka :(
    Jag är 25 år och han 23- vi har varit ihop 1,5 år- men vi visste från första månaden det var oss två. Jag letar efter lite support här for jag är rett deprimerad, då några av kommentaren kommer från min familj...

  • Svar på tråden Lite support då vi är "unga"
  • rockabilly bröllop

    Hej! Jag är också 25, och jag är alldeles övertygad om att man är mogen att gifta sig då;) Man har ju ändå ansetts juridiskt vuxen i 7 år, och det känns som att man borde ha mandat att ta sådana här beslut själv!!!

    Lyssna inte på andra, följ era hjärtan, i slutändan är det ändå ni som skall leva ert liv tillsammans med varandra!

  • Nalle Puh 40

    Tycker inte heller det är så ungt, jag är 27 och gifter mig nu i maj.

    Är man runt 18 tycker jag man är ung men man behöver ju inte vara mer omogen för det så misstolka mig inte...

  • Princess4aDay

    Hej!
    Tycker absolut inte att ni är för unga. Vi är 23 och 26, har varit tillsammans i 5år och 4mån. Men förstår vad du menar. Har själv inte fått direkt negativa bemötanden men väldigt förvånande.

    Så länge man känner att det är rätt i hjärtat så är de juh upp till var och en. Det finns inget som säger att bara för att man är äldre vid giftemål så blir äktenskapet bättre.

  • tomlinn

    Oj! Nej 25 och 23 tycker jag verkligen inte är "väldigt ungt" för att gifta sig! Vet man så vet man och inte är man en liten unge när man är 23!

    Jag kan ha viss liten förståelse för förvåning - ni slår kanske statistiken om att folk gifter sig senare? - men det är bra tråkigt om folk ska vara negativa. För att inte tala om oartigt, såvida de inte _verkligen_ känner att de har goda skäl att ifrågasätta relationen.

  • Juli 2010

    Känner igen mig.

    Vi är 24 och 25 och har varit tillsammans 1 år och 2 månader nu och har just börjat planerat vårt bröllop.
    Vi kommer inte gifta oss förrän i juli nästa år men ville så gärna berätta för alla och göra allt officiellt så för två veckor sedan gick vi ut med save-the-date kort.

    Detta är några kommentarer vi fått från familjemedlemmar (de enda som ännu varit odelat positiva är vännerna):

    "Men varför går ni ut med det här så tidigt? Då får vi glömma det här nu och påminnas om det nästa år istället?"

    "Redan? Varför så bråttom? Lugna ner er!"

    "Med så långt fram har ni gått om ånger-tid på er. Varför berätta nu? Ska ni skicka ut kort också när ni ställt in allt? Har ni tänkt på det?"

    "Vi får väl se hur det blir med den här saken."

    Det är som sagt bara några kommentarer och enbart av FAMILJ.

    Nog hade man hoppats på att de skulle bli gladare än så...

  • Sundvik

    Vi känner igen oss, jag är 19 och min blivande är 20...

  • Sundvik

    ..men kärleken har inga gränser, särskilt inga åldersgränser

  • Nippran

    Äh, bry er inte om dessa negativa kommentarer som ni har fått. Ålder är ingen garanti för att förhållandet skulle fungera bättre.
    Önskar er ett stort GRATTIS!

  • Snuttis2

    Jag är så trött på människor med åsikter/dumma kommentarer...
    jag träffade min blivande man när jag var 18 år och han 19 år..då är man visseligen ung ...men jag har `alltid`` vetat att det skulle bli vi två...nu firar vi vårt tio års jubelium med att gifta oss..våra första år var också kantrade av "alla" s ständiga åsikter i alla välmening..

    jag lät mig inte slås ner av det utan lät mig istället sporras av det...för jag visste att detta var rätt för mig!!! följ era hjärtan..ingen vet vad framtiden har att utvisa för oss eller er men jag skulle aldrig skippa något som känns så rätt för mig bara för att någon jag känner har en annorlunda åsikt om saken ...lycka till :)

  • EhjärtarE

    Jag är 21 (fyller 22 till hösten) och min M2b 24. Vi gifter oss i augusti, då har vi varit ihop i nästan två och ett halvt år. Det är faktiskt min sambo som har velat gifta sig fortast (trots att han bara var 22 när vi började prata om det ).

    Vi har inte fått några direkt negativa kommentarer, familjerna har bara varit glada. Några av vännerna har väl blivit lite förvånade, men ändå glada.

    Jag brukar fundera ibland på vad de tänker egentligen och någon gång har jag också undivikit och dragit mig för att berätta att vi ska gifta oss, av rädsla för vad de ska tycka. Men som sagt, jag är övertygad om att vissa tänker ett och annat bakom ryggen

Svar på tråden Lite support då vi är "unga"