• Taha

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Åh, va kul att hitta folk i samma situation. Jag är rätt liten till kroppen och vill inte gå ner mkt. Brukar snarare ha svårt med att gå upp i vikt och kan därför sätta i mig det mesta. Semestern i USA bidrog däremot till att jag varit upp till 5 kilo tyngre än min normalvikt.
    Promenader samt ändrad kost den senaste månaden (ingen cola, godis, ost etc) har bidragit till att jag nästan är nere i min normalvikt men jag har ca 2-3 kilo till som jag skulle vilja bli av med. Främst kring magen och lösfettet på överarmen.

    Hakar på i denna tråd. :)

  • Taha

    Valkyria - det blir bra. Alla har lite motvindar. 6-8 hg är ingenting. Jag har efter helgen konstaterat att jag gått upp 2-3 kg. Puuuhh... Men gick in i tråden och fick motivation på nytt nu. Kanske en promenad hem??

  • Taha
    Tizia skrev 2009-04-27 17:31:13 följande:
    Ett superduper tips som är det enda som fungerat på mig (som oxå ville bli av med 2 kilo och åt nyttigt, tränade etc.) Jag gick med i en sida som heter energibalans där man skriver i vad man äter och hur mycket man äter å rör sig! Visade sig att jag fick i mig för mycket enegi via olivoljan. Så då drog jag ner på det å poff var extra kilona borta !grym sida verkligen som starkt rekmmenderas =) Lycka till!
    Den var jättebra. Tack!!
  • Taha

    Började veckan duktigt med nyttig mat. 1,5 timmas prommenad i måndags och 1 timme igår. Sen svullade jag i revbenspjäll och etiopisk mat. Men jag är på bra humör iallafall ...hihi

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!