• Svar på tråden Augustibrudar - 2009 - Nu kör vi!! Del 2
  • SaraPayam
    20090801 skrev 2009-04-20 23:38:56 följande:
    Den 7 maj är träff med vigselförättare och organist inbokat på förmiddagen och på eftermiddagen så ska vi träffa fotografen och konditorn. 19 maj ska jag till frisören och mak-up artisten för provuppsättning och provsminkning. Nu rör det på sig ordentligt och jag längtar som en tok.
    Men gud vad kul Jag ska träffa mín frisör nästa fredag, längar med som bara den. Nu känns det verkligen nära
  • andbeyond
    SaraPayam skrev 2009-04-21 10:28:16 följande:
    Men gud vad kul Jag ska träffa mín frisör nästa fredag, längar med som bara den. Nu känns det verkligen nära
    nära? är det bara jag som tycker att det är helt sjukt mkt tid kvar?
    känns som att jag bara väntar och väntar..
  • Lischen

    Jag tycker att det känns så lååååångt bort... men misstänker samtidigt att jag borde ligga i lite mer, för att allt tar så mycket längre tid än vad jag tror. Jag har mitt lilla huvud upp bland molnen och fötterna saknar mark-kontakt.

    Tur att jag har en kompis (värdinnan på festen) som gifte sig för 3 år sen och vet..., och som drar ner mig till jorden ibland. =)

    Vi ska träffa vigselförrättaren i slutet av maj, och frisören = min svägerska (som inte öppnade inbjudan =) så jag får väl fråga henne när, var, hur... Hi-hi, tur att jag har er att lyssna på.

  • SaraPayam
    andbeyond skrev 2009-04-21 13:38:19 följande:
    nära? är det bara jag som tycker att det är helt sjukt mkt tid kvar?känns som att jag bara väntar och väntar..
    Hehehehe, tycker du...jag tycker att det går såå fort, snart är det ju BARA 100 dagar kvar.
    Idag har jag bokat tid för manikyren, va julite osäker innan om jag skulle göra det själv eller inte, men nu känns det som rätt beslut å låta någon annan å göra det.
    Har även vart hos doktorn idag å tagit bort 2 leverfläcker som jag hade i ansiktet...fy *** vad om det gjorde när de satte bedömningn...men ska man bli fin får man lyda pin
  • Hubba

    Idag känner jag mig duktig... Har löst problemet med präst, fotograf och slöja... plus att Gästboken har kommit på posten... Hurra för lilla mig...

  • Hubba

    Tack nu funkar det!


    lönnsjö skrev 2009-04-21 08:54:40 följande:
     

    Klicka på "Min sida".
    Sedan klickar du på Inställningar i menyn till vänster. Det står ganska långt ner. Där ska du kryssa i Bröllopssida, sen ska det fungera. Hoppas det hjälpte.
  • 20090801

    Jag har nu bokat ansiktsbehandling den 11 maj, skönt att unna sig något nu. Vill ha min hy i topptrim inför bröllopet.

  • SaraPayam
    20090801 skrev 2009-04-21 18:24:35 följande:
    Jag har nu bokat ansiktsbehandling den 11 maj, skönt att unna sig något nu. Vill ha min hy i topptrim inför bröllopet.
    Ååå vad härligt det låter
  • augustibrud2009

    Jag ska bulla upp med lite spa prylar kvällen innan, man ska verkligen kunna njuta tycker jag =)! Vist kommer det bli JÄTTE mycket att göra dagen innan men vi tänkte gå upp tidigt och sedan åker vi nog hem innan så man får sova ordentligt den natten. Vi ska sova skiljda den natten så han ska köra mig till sin farmor där jag ska sova och även göra iordning mig dagen efter. Hon bor bara 1 km från kyrkan så det är perfekt =)!

  • MilosMamma

    Gaah nu känns det helt plötsligt som det är massor igen.
    Maken har inga kläder alls klara, inte sonen heller, jag måste boka naglar och hår, det ska köpas både det ena och det andra, måste börja med festhäftena i datorn och vigselprogrammen, prästen bör väl höra av sej snart med.
    Provtårtorna ska hämtas på fredag och sonen på 1,5 fick glasögon förra veckan, dom är nu sönder men finns att hämtas ut idag, mannens lön denna månad suger och jag vet inte hur vi ska kunna foxa allt, sonen går före allt självklart!. Åh!

Svar på tråden Augustibrudar - 2009 - Nu kör vi!! Del 2