• warren

    1 miljon steg på 10 veckor

    Hej!

    I morgon tänkte jag att jag skulle ta på mig stegräknaren och börja trampa. Samtidigt ska jag försöka i så stor utsträckning som möjligt dra ner på kakor, godis och glass.

    Om 12 veckor gifter jag mig och jag vill känna mig vacker på min stora dag. Därför sätter jag upp som mål att på 10 veckor gå 1 miljon steg. Det är knappt 15000 steg om dagen, dvs inget jätteprojekt.

    Någon som vill hänga på? Sen kan man gå in och peppa varandra när det känns tungt. Kom gärna med andra förslag på något enkelt och hälsosamt.

    kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-13 20:08
    1 vecka, 9 kvar. Kör hårt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 21:12
    Nu har halva tiden gått och det verkar som om alla har varit jätteduktiga. Kämpa på 5 veckor till så får se vem som först når miljonen.

  • Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor
  • tonårsmorsa

    Valborg blev det mycket knata för en tonårsmorsa - 23252 steg.
    Igår var det mycket bilåkande, så inte så många steg - 4795.
    Idag började jag dagen med en promenad, så hittills 5723 steg. Känns som att jag är på gång.

  • tonårsmorsa

    Lördagen slutade på totalt 13588 steg. Hur går det för er andra?

  • passionsblomman

    Har haft besök av min Pappa och hållit på med storstädning innan dess denna veckan så tiden för låååånga promenader krympte väldigt, men har uppskattningsvis gått mellan 8000-11000 steg/dag i veckan i genomsnitt- stegräknaaren är ju kass, så det blir på ett ungefär utifrån tidigare rundor...

    Den här förmiddagaens vägning och mätning är dessutom ett tydligt bevis på det där att man inte ska stirra sig blind på vågen, för jag har bara minskat 0.2 kg enligt vågen, men flera cm på mätställena runt magen och centuimetrar på de andra ställena med.

    Eller så har vågen helt enkelt gått sönder...

  • tonårsmorsa

    Jag ska nog ta och skaffa mig ett måttband. Promenerandet har i alla fall gjort skillnad på orken. Känner mig mycket piggare.


    passionsblomman skrev 2009-05-03 10:37:16 följande:
    Har haft besök av min Pappa och hållit på med storstädning innan dess denna veckan så tiden för låååånga promenader krympte väldigt, men har uppskattningsvis gått mellan 8000-11000 steg/dag i veckan i genomsnitt- stegräknaaren är ju kass, så det blir på ett ungefär utifrån tidigare rundor...Den här förmiddagaens vägning och mätning är dessutom ett tydligt bevis på det där att man inte ska stirra sig blind på vågen, för jag har bara minskat 0.2 kg enligt vågen, men flera cm på mätställena runt magen och centuimetrar på de andra ställena med.Eller så har vågen helt enkelt gått sönder...
  • Äntligen är det min tur

    Nu har jag fått på mig stegräknaren. Ca 8000 steg uan promenad igår iaf. Va själv med dottern så då går det ju inte att komma ut i spåret.... Alltid en början iaf.

  • passionsblomman

    Hjääääälp!!! Jag har börjat äta hormoner för vi håller på med fertilitetsbehandling härhemma.

    JAG ÄR SÅ GODISSUGEN SÅ JAG SKULLE KUNNA...JAG VET INTE VAD!!!!

  • tonårsmorsa

    Om jag förstått rätt så har du en bit till affären. Tar du då en promenad dit skulle jag tro att du gjort dig förtjänt av en hel del godis.

    (Lycka till med bebisverkstaden förresten.)


    passionsblomman skrev 2009-05-03 20:50:50 följande:
    Hjääääälp!!! Jag har börjat äta hormoner för vi håller på med fertilitetsbehandling härhemma.JAG ÄR SÅ GODISSUGEN SÅ JAG SKULLE KUNNA...JAG VET INTE VAD!!!!
  • passionsblomman

    Åååååååå! Det värsta är att i min garderob ligger det TVÅ påsar med Ahlgrens bilar (köpta som 3-pack för 25 spänn på Ikea som 3 veckors lördagsgodis åt min son)

    Jag har INTE varit ett smack sötsugen sedan jag satte igång min kur och stavandet, däremot kaffesugen-men det får jag dricka igen nu.

    Jag har ätit massa morötter och frukter och allt jag ska under dagen. Det hjälper inte!

  • lojeli

    Hej

    Gick med ena dagen och tappade bort er nästa dag, men nu har hittat tillbaka...

    Vad duktiga ni är allaihopa! Heja, heja! Nu när det är lite skönt väder (åtminstone i Sthlmstrakten där jag bor) är det ju lite lättare att gå. Jag gillar det faktsikt. Har på hög musik för att få upp tempot lite eller lyssnar p1 för att bättra på min allmänbildning samtidigt.

    I dag har jag hunnit med 6432 steg. Då gick jag till jobbet i morse. Mitt mål är över 10 000 steg per dag.

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor