• Sommar 2010

    1 miljon steg på 10 veckor

    Jag har just bytt batteri i min stegräknare som legat i lådan hur länge som helst, så nu tänkte jag också hänga på här. Nu är det ju inte så långt kvar av dagen så jag sätter igång i morgon.

    Ska bli intressant att se hur många (eller några) steg det är till jobbet.

  • Sommar 2010

    Premiärdag och jag försov mig så jag hann inte gå till jobbet. Men på hemvägen halkade den förbaskade apparaten på fel håll så jag tror att den missade några steg. Hoppas i alla fall efter som jag bara kommit upp i 8000. Har ett stilla sittande jobb.

    Imorgon har jag bara en sak planerad - långpromenad!

  • Sommar 2010

    Jag tvivlar på min stegräknare när jag typ gått 200 steg i vår lilla tvåa den senaste timmen. Jag menar, mellan toan, köket och datorn!?!?

  • Sommar 2010

    Efter att ha misslyckats fullständigt med att få ihop några steg alls i helgen börjar jag om räkningen idag. Strax över 15000 steg vilket jag är mycket nöjd med.

  • Sommar 2010

    Hur hinner ni andra gå så mycket? Det känns som jag skulle behöva promenera hela kvällarna för att få ihop mina steg och det räcker med att jag jobbar över en stund eller har något inbokat så blir det jättesvårt. Borde kanske börja med morgonpromenader, men jag är så förtvivlat morgontrött.

  • Sommar 2010

    Jag var på fest i fredags och hade stegräknaren under klänningen. Det blev en del dans och väl hemma visade den på över 22000 steg på en dag. Man kanske skulle gå ut och dansa mer!

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor