• nni

    1 miljon steg på 10 veckor

    Jag hänger med här! Ska köpa stegräknare idag !
    Jätte bra idé med 1 miljon steg på 10 v!!

  • nni

    Jag börjar idag !
    Hoppas på att gå över 15 000 steg (ska jobba)...vi får se!

  • nni
    passionsblomman skrev 2009-04-07 19:58:36 följande:
    Vad SUR jag blir på mig själv! Idag har vi gått precis en hel dag -vi har varit en heldag på Skansen. Jaha! Hade jag kommit ihåg stegräknaren då? NEJ! Så nu vet jag inte vad jag kan fylla i på mitt excelark. Noll blir ju helt fel...
    VAD jobbar du då med?
    Tyvärr tror jag det e en sannolikhet att det händer en förr eller senare. Men kan du inte skriva genomsnittet vad du gått änsålänge? Du lär ju ha gått MINST det.
  • nni

    Im yours; Mörk choklad (70 procent kakao gärna). E ett alternativ som e bättre än mycket annat. Eller "light glass" Man måste ju inte skippa helt alltid.

  • nni
    september2009bröllop skrev 2009-04-10 09:49:37 följande:
    igår va jag på stan och letade ya gå skor men det gick inte allt för bra.. tänkte även köpt en ny stegräknare för den jag har är väldigt känslig så jag tror inte den är riktigt rättvis.. får se om de går bättre med dagen jakt..
    Min e lite för okänslig, ser så det verkligen blir steg när jag gått lite smått fanatiskt.

    passionsblomman; Bra det. Jag har gått mer än 9 900. Ska ut o gå sedan igen. Jobbar dessutom hela helgen så blir mycket spring i benen på jobbet.
    Ska gå 15 000 varje dag.
    Glad påsk själv o till alla andra!
  • nni

    Jag räknar iaf ut ala steg under dagen (dock så fular min stegräknare sig lite o e okänslig). Ca 15 000 steg för mig e mycket, eller lagom mycket.

    Visst e vi duktiga! Håller med o svarar på High fiven* Gick 14' igår o 13' idag. Men vill gå 15' i genomsnitt så får bättra på mig. Hehe.

  • nni

    Vet ni. Min stegräknare e tråkig. Jag går mina vanliga en timmes runder istället. Den e väldigt okänslig, tar inte steg alltid. Så tycker det mest e jobbigt. Lycka till alla andra! Kanske hänger på här sedan om jag köper en ny

  • nni
    passionsblomman skrev 2009-04-13 12:04:44 följande:
    ÅÅÅH vad segt!Min är jobbig så att man måste ha den alldeles rakt och på helt rätt ställe på höften, så jag har tagit ett litet verktygsbälte som jag spänner på mig när jag ska ut, och då sitter den helt tight, plus att jag kan ha telefonen med mig (så min son når mig när han får vara ensam en stund)Min tar inte steg förrän man gått minst sex irad utan att stanna. Det gör ju att inomhussteg och joobbsteg inte blir lika många som de som får steg på sina bara de flyttar sig ett steg..Det ska visst finnas som man hänger om halsen också. En sådan funderar jag på...Hoppas du hittar en annan bra, eller en annan metod. Jag börjadeutan räknare och körde att jag skulle gå i rask takt en viss tid istället. Det blir ju samma sak, men man får kolla sin klocka då istället. Lycka till-kramar!
    Ska kanske hänga på här sedan, men då blir det nog inte en miljon steg. Tack så mycket för förslagen! Kram tbx
Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor