Inlägg från: pysselbruden |Visa alla inlägg
  • pysselbruden

    Jag har även hört ryktas om att jelly beans ska säljas i lösvikt (färgvis) i söderhallarna i Stockholm. Förstod att du inte bor så jättelångt bort så kanske har du vägarna förbi nån gång innan bröllopet. Eller ett tips för alla andra som vill ha godis i en enskild färg. Jag jobbar ganska nära så möjligen slinker jag förbi nån dag och kan verifiera om ryktet stämmer.

  • pysselbruden

    Greta 1980 skrev 2009-04-24 08:09:10 följande:


    Tack för tips!Kanske tar en trip till Stockholm i helgen då!Men du får gärna nämna om ryktet stämmer utifall du ramlar in.(Jag kanske inte hinner åka i helgen)M&M tror jag man kan beställa på nätet va?Men ifrån USAEller?
    Tänkte bara säga att jag var på Söderhallarna idag och man kan köpa jelly beans där, i butiken English Shop. De hade ett ganska litet utbud, men en ljus grön som jag tror var margarita eller kiwi. Vissa färger var dock väldigt urplockade så ska man ha mycket kanske man kan ringa och kolla innan. Funderade också på om man kanske kan beställa hem via dem. Priset var 20 kr/hekto, billigare än både romance.se och jellybeans.se, men hur viktigt priset är beror ju på hur mycket man ska ha.
Svar på tråden Vi med limegrönt och vitt tema