• Luucie

    Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?

    Inte för att vara taskig...men du kan faktiskt inte veta att han är mjuk och fin innerst inne...det här, som han visar nu, kanske är hans rätta jag?
    1,5 år är inte så lång tid och han har ju varit någon innan du träffade honom...Vem, vet inte du.

    Och om detta du beskriver är han, spring för livet!
    Allvarligt om du kunde se det du har skrivit här genom någon annans ögon så skulle du ha dumpat honom för länge sedan...

    Jag säger inget av det här för att vara elak...utan för att min erfarenhet och så många som jag känner gått på alla möjliga blåsningar när det gäller killar..

    If i walks like a duck..and talks like a duck...

    Sen kan jag säga att har han verkligen problem med alkoholen, så kan han inte bara "lova" att skärpa sig..det funkar inte för alkoholister. De behöver behandling.

    Jag hoppas att det ordnar sig för dig. Man kan ju aldrig säga exakt vad någon annan ska göra i en sån här situation men det låter onekligen inte särskillt bra...

  • Luucie

    Å vad glad jag blev nu när jag läste det här!
    Du är en stark och smart kvinna som tar tag i ditt liv och ditt misstag! Och slänger ut det med huvudet före.
    Grattis och Stor kram!
    Du klarar det här, livet går vidare och blir mycket, mycket bättre!

  • Luucie

    Du är så bra!!!!!!!!
    Jag vet precis hur det känns och det är en riktigt äcklig känsla...man är som i chock och sorg samtidigt och huvudet känns inlindat i bomull. Man kan inte tänka tankar till slut utan tappar tråden och koncentrationen hela tiden.
    Det gör förbannat ont och så är det lite lugnt en stund...sen suger det till i magen och man tror att det ända som hjälper är att ringa till fanskapet!

    Å jag lider med dig! Men vet och lovar att det går över.
    En timme i taget, en dag plötsligt har det gått en vecka, en månad...Och sakta men säkert återtar du ditt hjärta och ditt liv.

    Vad det gäller gymmet så tycker jag absolut att du kan gå dit. Tror inte att det gör mer ont för att ni brukade göra det tillsammans...Det gör redan så ont på dig.
    Reclaim the gym! Det är ditt, gå dit och träna tills du spyr sen köper du nåt gott att äta på vägen hem.
    Ha en skön söndag!
    Stor KRAM

Svar på tråden Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?