• marria­ge09
  Äldre 2 Apr 09:20
  16881 visningar
  117 svar
  117
  16881

  Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?

  Jobbigt!!

  Jag vet att det inte är lätt, men jag känner rent spontant att det kanske inte är den bästa killen att dela sitt liv med, lättare sagt än gjort men jag tycker att du skall lämna honom. Det finns en massa underbara människor därute som inte får dig att känna dig som du gör, som inte dricker för mycket och som är mysig och gullig.

  Prata om det, om han inte "bättrar" sig så lever du nog bättre utan honom. Jag vet att det är lättare sagt än gjort dock...

  Lycka till!

 • marria­ge09
  Äldre 3 Apr 07:44
  #65

  L - Ä - M - N - A H - O - N - O - M!!

  Tag hjälp av vänner och de som står dig nära, rid ut sorgen och du kommer att må sååååå mycket bättre efteråt, I promise!!!
  Lycka till!

 • marria­ge09
  Äldre 6 Apr 10:18

  Först och främst måste jag säga STARKT GJORT!!! Har följt denna tråden i förra veckan och kom tillbaka nu imorse. Vad glad jag blev!!!! Ända tills ditt sista inlägg!

  Vad du än gör, SLÄPP INTE TILLBAKA HONOM IN I DITT LIV!!!! Inte för att vara elak, men vad trodde du att han skulle säga, när han nu inser att han förlorat dig (sin livslina, försörjare mm)??!??!

  Han kommer ju självklart att försöka få tillbaka dig. Han är smart och säger det du vill höra, dvs att han ångrar sig, att han lovar att söka hjälp etc etc!! Jag tror inte på det ett dugg och tror inte att du tror på det heller. Dock, ifall det är sant - att han faktiskt är redo att söka hjälp - låt honom göra det SJÄLV!! Prata inte med honom, träffa honom inte och hjälp honom inte!!! Han är inte ditt problem. Om han sedan skulle vara nykter i flertalet år och ni vill försöka på nytt så är det så, men troligen kommer du ha gått vidare då och antagligen träffat en underbar man by that time!

  BYT MOBILTELEFONNUMMER, PRATA FÖR GUDS SKULL INTE MED HONOM OCH GLÖM INTE VAD HAN GJORT MOT DIG HELA DENNA TIDEN OCH VAD HAN MED STÖSTA SANNOLIKHET KOMMER ATT FALLA TILLBAKA TILL!!!

  OCH FRAMFÖRALLT: HAN ÄR INTE DITT PROBLEM LÄNGRE, DVS HJÄLP HONOM INTE BESTÄLLA TID PÅ KLINIK, BETALA AV SKULDER, STÖTTA HONOM IGENOM DETTA ETC!!!!!!

  Lycka till!

 • marria­ge09
  Äldre 30 Apr 08:37

  TS, vart har du tagit vägen? Nyfiken på hur det har gått!

Svar på tråden Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?