• lecaro­line
  Äldre 2 Apr 10:17
  16891 visningar
  117 svar
  117
  16891

  Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?

  Ni kabske ska prova att gå till någon relationsexpert om du nu vill försöka för din skull.
  Skit i att du gillar hans föräldrar, att dina barn gillar honom, det är ditt liv!! Du har bara ett och alla förtjänar att vara lyckliga!!

  Jag har varit i ett beroende förhållande och det slutade med att jag blev inlagt på sjukhus för stress. Jag började svimma hela tiden det uppstod en situation nära mig eller att jag tänkte på en. Wops så hamnade jag på backen, det tryckte i bröstet bh gick inte att ha den satt för hårt..
  Jag lämnade honom efter 1,5 år mådde pyton i början och saknade honom enormt. Men jag började att bli bättre psykiskt. Sedan ringde han varje gång han hörde att jag tråffat en kille och ville ha tillbaka mig. När jag träffade min m2b var det samma sak. och då hade han inte en chans, fanns inte en suck att jag ens lekte med tanken...
  Det är över. Beroendet av honom var borta!!

  Nu blev det mycket om mig sorry!! Men vad du än gör så var försiktig, du lärde ju aldrig känna honom riktigt innan ni flyttade ihop. Man orkar inte vara den perfekta killen jämt om det hela var ett spel för att "snärja" dig!!

 • lecaro­line
  Äldre 2 Apr 10:43
  #27

  Here we go again skrev 2009-04-02 10:29:41 följande:


  Bauti:Har redan för ett tag sedan föreslagit behandling med då sa han att socialen kommer att bli inkopplad då jag har en mindre årig dotter boende hos mig.Jag kollade upp det och det stämmer.Jag har kämpat jättehårt med/mot hennes pappa via socialen då jag ville ha ensam vårdnad. Han träffade nämligen en kvinna under ett år som var ett psykfall detta ledde till att polisen kom till deras hus ett antal ggr osv...Detta var jättejobbigt för min dotter men nu har exet separerat fr kvinnan och vi har inga jätteproblem längre utan skrev på hos socialen att vi fortsätter med delad vårdnad.Vill inte starta om med allt detta !!Och ja visst förnekar han sitt missbruk , det är ju som sagt klassiskt!Vet ni om det finns andra sätt än att koppla in socialen i detta?
  Hm det låter som han redan hotat dig med socialen.
  Och antgligen kommer han att skrämma bort de få vänner du har kvar. dels för att han dricker för mycket som inte är trevligt att se och dels för att du kommer att dra dig för att träffa dina vänner pga av att han har problem.
  Jag tror att du måste hämta kraft och dra dig ur ert förhållande för det låter inte nyttigt!!
 • lecaro­line
  Äldre 2 Apr 11:35
  #45

  Here we go again skrev 2009-04-02 11:06:50 följande:


  Är det någon här som tycker att det är en bra idé att visa denna tråd till honom ??Bara för att han ska se hur dåligt jag mår och hur utomståendeuppfattar vår situation.Kanske det hjälper honom till att söka hjälp?Är rädd att han ska gå helt under då jag vet att han har tidigare i loivet burit på självmordstankar.Detta har han berättat precis i början då vi träffades.Han var i en djup depression med alkohol involverat men enl honom själv tog han sig ur det och var "alkoholfri" efter det
  Han styr ju dig!! ser du inte det själv...??

  Han har det jätte bra just nu. Han blir försörjd, slipper vara trevlig och ömsint mot dig, skiter i vad du säger, dricker en massa ändå. Kommer med sådana saker som självmord och socialen när du ställer krav på honom eller påpekar att du inte orkar mer.. Och du blir tyst, gråter, känner dig som en skit..
  Så om inte du tar tag i det hela, så räkna inte med att han kommer att stanna kvar. Han letar ju redan efter en annan han träffade ju dig på nätet. Du har berättat att han sitter där dagligen..

  Sorry för de hårda orden! men du kommer må sååå mycket bättre när han väl är borta!!
  Och visa för guds skull inte detta för honom. För du vet inte hur han reagerar.. Och det slutar med att du är ledsen och känner dig som en skit igen!!!
 • lecaro­line
  Äldre 2 Apr 14:59
  #55

  Ringer polisen!!

  Du ska inte vänta på att han kan flytta!! Han har inte varit snäll mot dig så varför ska du vara snäll mot honom. Han kan lära sig sin läxa och få respekt för dig.

  Det finns alltid sos osv.. Han låter som en riktig loooser!!

 • lecaro­line
  Äldre 2 Apr 15:05
  #59

  Kunde inte sagt det bättre själv!!

 • lecaro­line
  Äldre 3 Apr 09:54
  #67

  Jag tycker att det är bra att du stod på dig när han försökte vända över problemen till dig.
  Fortsätt nu att vara stark och fråga vi jämna mellan rum om den lediga lägenheten. Så att han inte "glömmer" bort.. Eller vi har det så bra nu så jag trodde inte att jag behövde...

  Fy vad jag känner igen delar av hans reaktion. Vilken backflash!!
  Jag var 24-25år och han hade inga problem med spriten. men gud så svartsjuk han var.. När vi grälade fick han tillslut sätta sig på händerna för jag blev bara räddare och räddare för honom. Många hål i väggen i den lägenheten. den var dock hans, jag fick nog ringde mina föräldrar och flyttade ut på bara några timmar. han var inte hemma och visste ingenting. Han fick så han teg.

 • lecaro­line
  Äldre 6 Apr 10:44

  Hejsan!
  Är tillbaka efter helgens bravarer och har läst vad som har hänt under helgen.
  Ååå vad du är stark som orkade göra detta så snart.
  BRA GJORT!!
  Jag blir lite orolig när jag läser det sista.. Du ska väl inte ta tillbaka honom in i ditt liv nu??

  Eftersom du har låtit honom manipulera dig så kommer han aldrig att sluta.
  Sedan att blanda in dina barn med en man som jag hoppas kommer att söka hjälp för alkoholproblem är inte axeptabelt. Han kommer att må pyton under en lång tid. och detta ska inte de behöva se. Dina barn ska komma först. Han har en egen familj att söka hjälp hos.
  Detta tar tid och under denna tiden ska du inte ha kontakt med honom. Du ska inte vara hans livlina. Varför skulle du?? Inte för att du älskade honom som han var innan.
  Sedan har du ju berättat att han har behandlat dig väldigt illa nykter glöm aldrig bort det.
  Han är helt klart ingen bra man. Och ni kommer aldrig att glömma. Han kanske lär sig något av detta inför nästa förhållande, men du kommer aldrig helt fullt kunna lita på honom igen för att du känner honom nu!!

  Det har gått aldeles för kort tid för att han ska ha "lärt sig" att ha en relation och förstå att han har problem med alkholen han säger vad du vill höra.
  Ta dig i kragen. Sätt på dig ett leende och faca dagen som den är. Just nu blir den inte bättre och det ska vara så...
  Begrav dig med din barn och hitta på massa roliga grejer tillsammans i vår vädret.

  Lycka till!!

Svar på tråden Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?