• isop
  Äldre 2 Apr 15:02
  16898 visningar
  117 svar
  117
  16898

  Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?

  Det är väl inte ditt fel att han inte har en enda krona? Vad hade han gjort om han inte hade träffat dig? Du har till och med betalat hans skulder!

  Jag vill inte vara elak, men jag tycker att det låter som om han utnyttjar dig (får gratis mat och husrum) samtidigt som han egentligen har tröttnat på dig. Han bor kvar eftersom det är bekvämt, men vill inte ligga med dig och skäms förmodligen när du ger honom komplimanger.

  Det här är säkert tufft att läsa, men det har inget med dig att göra. Du har inget att skämmas över och behöver inte ändra dig för hans skull. Han var kär i början och sedan tröttnade han. Det händer jämt och ständigt och är ingens fel (du behöver alltså inte ha dåligt självförtroende, utan det är sånt som händer och du är lika mycket värd för det).

  Det hade säkert gått att lösa (kärleken har sina toppar och dalar) om han inte varit missbrukare... men nu är han missbrukare och vill inte erkänna det. Så länge han inte tar tag i sina problem kommer det inte att bli bättre.

  Jag tror att du kommer att må bättre om ni gör slut och du upptäcker att du är en stark kvinna med egenvärde som kan klara sig själv tills du träffar någon som inte har alla hans problem. Tänk på allt du har åstadkommit! Du har uppfostrat barn och du har jobb och pengar på banken. Du är duktig och du är värd mycket bättre!

Svar på tråden Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?