• X50S
  Äldre 2 Apr 10:41
  16870 visningar
  117 svar
  117
  16870

  Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?

  Here we go again skrev 2009-04-02 09:53:29 följande:


  Sen har jag på den tiden allt var bra hjälpt honom att lösa skulder på ett femsiffrigt belopp och är orolig att han inte kommer att betala tillbaka om jag släpper iväg honom.
  Är det de som hindrar dig, så finns det en kronofogdemyndighet som ska ta hand om sådant. Sambos fd lämnade honom med skulder som var hennes på ett papper med hans namn på. Dock stod det i skilsmässopapprena att hon skulle betala detta. Vilket ju gjorde att vi kunde gå till kronofogden för att kräva pengarna när hon sket i att betala!
 • X50S
  Äldre 2 Apr 11:26
  #43

  Here we go again skrev 2009-04-02 10:51:56 följande:


  Lecaroline:Är det de som hindrar dig, så finns det en kronofogdemyndighet som ska ta hand om sådant. Sambos fd lämnade honom med skulder som var hennes på ett papper med hans namn på. Dock stod det i skilsmässopapprena att hon skulle betala detta. Vilket ju gjorde att vi kunde gå till kronofogden för att kräva pengarna när hon sket i att betala! ----------------------------------- -----------------------Problemet är att jag betalade av mina egna pengar för att lösa en skuld som hade lett till att skulle få en "prick".Ville inte det då planerna då var att skaffa ett eget litet hus tillsammans.Jag tog inget lån åt honom utan betalade med pengar fr mitt konto. Har inte obegränsat med pengar men har ett sexsiffrigt belopp på kontot(fotfarande). Då kändes det ju lätt att hjälpa honom för det skulle ju gagna oss båda i framtiden trodde jag
  Har ni gemensamma konton? Annars kan du ju bevisa att du betalat från ditt konto. Det bör ju finnas bevis på att skulden är hans?
Svar på tråden Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?