• Aleta

    gå med blivande maken i kyrkan?

    Ja, det har man ju hört.

    Förresten så ska min papegoja komma flygande med ringarna. Jag tänkte att han kunde sitta på prästens axel under resten av vigseln. Jag vill nämligen inte ha papegojbajs på min klänning, jag har ju bara en, men prästen kan väl byta stola om den ena blir smutsig?
    Kjell Präst skrev 2009-04-01 13:04:09 följande:


    Ofta är det ju så att unga kvinnliga älgar är lite mer liberala än de äldre manliga med krona som vigdes under förra biskopens tid.
  • Aleta

    Jag kanske kan ge honom mat i rätt färg och se vad som händer?


    Cesium skrev 2009-04-01 13:18:52 följande:
    Tänk då på att ha papegojbajsfärg som en av dina temafärger.
  • Aleta

    Tack! Då ska jag göra det. Kan jag färga fjädrarna också?
    Jag har visserligen köpt en liten frack från USA (finns på riktigt så klart ) åt honom, men det är ju lite irriterande med de gröna fjädrarna som syns, de skär sig med tärnklänningarna.


    Ore skrev 2009-04-01 13:23:09 följande:
    Nej men Aleta!!! Du måste helt enkelt se till att papegojan bara bajsar i bröllopets temafärger så är det lugnt!!!
  • Aleta

    Va! Jag trodde också att det var sant!
    Är ni säkra på detta?

    Jag hörde det nämligen av min kusins mosters svägerska som har en väninna vars bror brukar spela på bröllop och en av gästerna på det senaste han spelade på sa att hennes systersons franska nevös farbror hade en ingift moster som kom från en släkt i Dalarna och hon hade en klasskamrat vars dotter hade haft psalmer på sitt bröllop - så det MÅSTE ju bara vara sant!


    Cesium skrev 2009-04-01 21:09:21 följande:
    Jag trodde på den myten *rodnar*. Jag inser ju nu att det var helt befängt.
  • Aleta

    Kan man limma på påskfjädrar i rätt färg också?
    Jag hade ju tänkt att han skulle komma nerflygande från läktaren och svepa ett par var runt prästens huvud som en slags fjädergloria.
    Kjell Präst skrev 2009-04-01 13:35:13 följande:


    Själv brukar jag alltid rekommendera mina brudpar att raka sina papegojor och sedan doppa dem i valfri äggfärg (finns på Coop och Hemköp).
  • Aleta

    Åååh, var det jinglar?
    Ja, det är sant, de är ju lätta att förväxla, jag ska ringa min kusin på en gång så att hon inte fortsätter sprida ryktet!
    Kjell Präst skrev 2009-04-02 09:13:58 följande:


    Nejnejnej! Jag hade den vigseln och det var inte psalmer som sjöngs utan reklamjinglar från TV. De är rätt lika om man inte är van.
  • Aleta

    Ja!
    "Du där, perfekt grön klänning, följ med här."


    MulleNuh skrev 2009-04-02 18:34:29 följande:
    Då kan det vara bra att ha en inkastare också som står utanför kyrkan. Det kan ju vara så att det passerar människor som är bättre lämpade för ens vigsel än de gäster som blivit utkastade!
  • Aleta

    Jag tycker att det är en jättebra idé, då ger man folk en chans att förbereda sig lite extra. Det är ju inte säkert att de tycker att ens eget bröllop är lika viktigt som man själv gör, så ett färgprov är ju verkligen hjälpsamt.
    Jag tycker att du kan skicka med färgkortet med inbjudningarna och sedan har du helt enkelt någon som inte släpper in de som har misslyckats med matchningen. Det blir enklast för alla tror jag.


    MiaMariaR skrev 2009-04-02 17:40:28 följande:
    HejJag är precis i processen med att gallra ut vilka som ska få komma på mitt bröllop. Jag är lite rädd att folk inte riktigt fattar det här med vårt färgtema, kan jag skicka färgprover i någon slags "inför-inbjudningskort" och be om svar angående vad de skulle kunna ha på sig som matchar? Då kommer jag ju veta hur de skulle se ut på mina bröllopsfoton och liksom avgöra ifall jag vill ha med dem eller inte. Bröllopsfotona varar ju faktiskt hela livet!!
  • Aleta

    Kan man inte slå in kyrkan i tyg som han den där Christo (Från Kristinehamn?) gör?

    Kjell Präst skrev 2009-04-03 05:08:49 följande:


    Jag antar att ni alla har tänkt på att kyrkan också måste vara färgmatchad? Det kan vara bra att vara ute i god tid om man vill att kyrkan den aktuella dagen ska vara exempelvis neonrosa, det är ju inte säkert att vaktmästaren har den färgen hemma normalt.
  • Aleta

    Vilken talang!
    Kjell Präst skrev 2009-04-05 19:57:02 följande:


    Förslag:Denna dag är VI TVÅ kungarDärför vill vi inte se några ungar"Dom får ni allt lämna hemmaAnnars får ni varsin blemmaIngen mat det ska ni haom ni tar med er ungarnaKan det vara något?
Svar på tråden gå med blivande maken i kyrkan?