• maxmamma

    gå med blivande maken i kyrkan?

    Kjell Präst skrev 2012-03-05 11:23:31 följande:
    Nu är det så, att vi alla är jordens salt enligt Bibeln(Matt 5:13). Därför behöver inte kyrkan tillhandahålla sådant. Hur det är med pepparfrågan framkommer dock inte, så vitt jag vet säger aldrig Jesus något om att vi är jordens peppar eller så. Inte heller nämner han chilipulver, parmesanost eller grillkrydda. Det där är alltså en gråzon och olika församlingar gör olika. Dock finns det ingenting som får Kristerkexen att smaka så gott som en redig bit edamerost. Som Jesus dock inte heller nämner, varför det uppstår kyrklig/praktiska problem även här.
    kan inte se problemen, det finns ju för tusan nått som heter PrästOst så nog kan prästen o kyrkan tillhanda lite goda tillbehör till dessa goda KristerKex
  • maxmamma

    ja fast tråden Kan jag verkligen var roligare, skrattade mer åt den Glad

  • maxmamma

    men om man nu inte vill ha Älgprästen utan vill ha en mänsklig Krister-präst kan man inte då färga om Krister-prästen till en lagomt klatchig färg som passar färgtemat?

    jag menar jag har vitt och djuprött som tema o jag tänkte att jag kanske kunde få prällen att sminka sig i rött o vitt o ha en jultomte jacka på sig med den klassiska mössan? även byxan måste stämma i färg.

    Och om inte Krister-prällen ställer upp kan jag då "avskeda" den prästen o välja en annan som inte är så motsträvig? och Kyrkan kanske man kan sprayfärga i rött då den redan är vit.

    vad tror ni??

    och tänk på att jag verkligen är seriös nu så inga hånskratt tack Tomte 

  • maxmamma

    äh den där Kjell eller var det krister-präst borde väl ha nån gammal avdankad kollega som sitter i nått hörn o är bitter för att h*n blivit brädad av en älg??

    blir inget bra att ha en älg med massa julatteraljer för mig då min pappa o resten av de manliga gästerna är älgjägare (det är sant) då hinner ju inte älgen äta upp den kokta potatisen eller det kokta riset heller innan han har slutfört sitt uppdrag som präst o då blir ju vigseln ogiltig ju

    så hur tänkte du att jag ska lösa det med älgfrågan? nja jag mutar nog hellre en gammal sur o avdankad kollega till Kjelle o får prästen i rätta färgerna.

    Älgen får jobba nästa gång det ack o ve blir en begravning för då kan ju älgen följa med till himmelriket ovanför oss o råma loss med sankte per eller vad gubben där uppe som vaktar pärleporten nu heter... 

  • maxmamma

    oh my god jag som är såå snäll, jag lovar Flört det är ju när jag får som jag vill.

    vem tror ni är snäll när man bara bemöts med mothugg? nä tänkte väl det.

    BTW barnen har önskat sig en ny merca i julklapp, en ny häst som bara jag kan rida på och som kronan på verket en ny lyxyatch. det vet minsan vad de vill ha eller var det mamma som ville ha detta?

    skitsamma är de inte nöjd med dessa julklappar så tar väl jag dem som en god välgärningTungan ute 

Svar på tråden gå med blivande maken i kyrkan?