Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Ni vet väl om att ni är helt galna?!

    Föressten så behöver jag tips på hur man firar 3-årsdagen av bröllopet. Känner att inspirationen tryter lite, men ni verkar ju vara ett kreativt och påhittigt gäng Tips, ideér emottages tacksamt.
    Jag vill gärna att JAG ska stå i fokus... på ett BRA sätt... eftersom vi är skilda nu så är det bara jag som kommer att närvara från brudparets sida så att säga. Men jag tar alla chanser att få festa, glänsa och stå i fokus. Tycker faktiskt att kyrkan  borde ställa upp också. De borde visa sin tacksamhet att vi valde deras kyrka när vi gifte oss. Faktiskt. Kanske vi kan ha festen där??

  • Norrskensflamman

    Kjelle-Prelle! Jag VISSTE väl att jag kunde lita på kyrkan och framför allt prästen Det låter som ett perfekt upplägg!! Det borde marknadsföra lite bättre tycker jag, jag menar om nu antalet kyrkvigslar minskar så har ni ju en ny marknad där. Underbart!

  • Norrskensflamman
    Aniara4 skrev 2012-02-17 10:26:46 följande:
    Äh, vad säger jag, det är klart man får, det är ju MIN dag och jag måste få utforma den som jag själv vill, så om du säger nej frågar jag en annan präst som kanske är lite mer medgörlig.
    Precis min tanke också! Det är ju faktiskt MIN skilsmässa och MIN dag och då ska det bli som JAG vill... annars så finns det ju andra kyrkor och prällar och församlingsbor jag kan pracka på MIN skilsmässa! HA!
  • Norrskensflamman
    Chicita skrev 2012-02-17 11:07:29 följande:
    Glöm inte skamvrån för exmaken bara...
    Dagen till ära så kan väl han agera blåsbälg för orgeln eller något? Det är viktigt att inkludera alla och inte utesluta någon Solig
    Ja, det har du rätt i! Tack för tipset Försöker fundera ut en lämplig uppgift för hans nya kvinna, hon som han bedrog mig med. Skoskrapare i vapenhuset kanske??
  • Norrskensflamman
    Chicita skrev 2012-02-17 11:22:42 följande:
    Kan inte hon avlösa Krister en stund? Måste ju vara jobbigt att hänga där på korset hela dagarna. Han skulle väl kunna vara med och uppvakta dig? Jag menar... vavavoom... har du sett magmusklerna på honom? FörvånadOskyldig
    Galning!

    Jo, det sexpacket tycker jag kan vara med och mata mig med nattvardsvin och vindruvor. Ja chokladpraliner också för den delen.
    Och den nya stjärnan kan hänga på korset... Det är ju ändå hon som släpar runt på det nuförtiden...
    {#emotions_dlg.djavulsk} 
  • Norrskensflamman
    Kjell Präst skrev 2012-02-17 13:55:16 följande:
    Jag tror man brukar göra så i "frikyrkan" men jag vet inte. Vid en borgerlig skilsmässa går det ju bra för där gör man ju hur man vill.


    Men nu är det så att jag vill ha min skilsmässa i KYRKAN, för det är så fin lokal och stämningsfullt  och så...  Varför ska jag måsta ha en "borgelig" skilsmässa?! Det är ju min dag för sjutton!!! *Hrmpf*
  • Norrskensflamman
    Chicita skrev 2012-02-21 11:41:55 följande:
    Nejmen... fick vi en amerikanskinspirerad präst Förvånad
    Det var alltså därför som hon inte hade något emot brudöverlämning... Ahaa... Nu förstår jag
  • Norrskensflamman
    Soldemor skrev 2012-02-28 13:16:12 följande:
    Ja, så långt sträcker vi oss, men inte längre! Det är ju faktiskt min gudstjänst så då gör jag som jag vill!
    Eller hur?!
  • Norrskensflamman
    Kjell Präst skrev 2012-03-05 14:55:16 följande:
    Man fick domkapitlets tillåtelse att samla in en särskild ostkollekt kallad "Kollekt från folk till ost" och genom dessa bidrag lyckades man sanera kyrkan. Dess 700-åriga betonggolv blir sig dock aldrig riktigt likt, man känner numer en liten air av camembert när man går förbi dopfunten.
  • Norrskensflamman
    Chicita skrev 2012-03-05 16:36:35 följande:
    Va? Förvånad
    Menar du på fullaste allvar att dom sjunger om Gud i kyrkan? 
    Vad har han där att göra? Kan inte han hålla sig uppe bland molnen och dingla med fötterna över kanten?
     
    Men va?!? Jag är chockad... 
  • Norrskensflamman
    maxmamma skrev 2012-10-17 22:05:50 följande:
    kan inte se problemen, det finns ju för tusan nått som heter PrästOst så nog kan prästen o kyrkan tillhanda lite goda tillbehör till dessa goda KristerKex
Svar på tråden gå med blivande maken i kyrkan?