• Cesium

    gå med blivande maken i kyrkan?

    Jag skulle precis som TS också vilja gå in tillsammans med min blivande, men jag vet inte riktigt om den symbolik som tas upp här i tråden passar mig. Tror ni att jag istället för att utstråla att vi gör det av fri vilja och jada jada skulle kunna manifestera något annat? Har inte kommit på något, men om det inte blir helt OT kanske jag kan få hjälp med det...?

  • Cesium

    Jag tänkte till exempel att eftersom vi båda är obotligt svartsjuka och inte kan vara i olika rum utan att vara oroliga för att någon främmande ska ta den andra så kanske vi kan manifestera det på vigseln också, att här har vi koll på varandra. Så att alla förstår att min blivande verkligen är upptagen. Tror ni att det kan gå fram?

  • Cesium
    Morr skrev 2009-03-31 14:45:40 följande:
    Om du går några steg före kanske du kan manifestera att det är DU som har bestämt alltihopa och att din stackars make bara är en menlös fåne som inte vågar något annat än nicka och säga ja?Då går ni ju ändå in ihop, men gör ändå en markering liksom
    Mmm, skulle ju gå, men helst av allt skulle jag nog manifestera något helt annat som inte alls har med den där symboliken att göra. Kanske bara att han faktiskt är två decimeter längre än mig. Det märks ju bara om man går tillsammans, så jag tror att gäster fattar att det är det vi vill visa upp. Ingen kommer att tänka på nån symbolik.
  • Cesium

    I så fall måste vi ju få till nån slags spinn- och snurrgrej i mitten precis som när bara axlar-frågan löstes hor prästerna. Min blivande måste komma förbi mig illa kvickt i mitten när publiken passeras. Och jag får skrika löftena högt för att prästen ska höra där framme, för jag lär ju behöva stå några meter bakom...

  • Cesium

    Bidde lite fel ser jag... Skulle citera ett inlägg och självklart ska det stå "hoS prästerna", ingen annat, sorry...

  • Cesium

    Kjell Präst skrev 2009-03-31 15:06:01 följande:


    Det är väl inte så noga om prästen hör dig? Det viktigaste är väl att du hör prästen, dagens huvudperson?
    Borde det inte ingå i svt:s public service-uppdrag att tv-sända alla vigslar? (Självklart inga församlingsbilder, bara en kamera på prästen. SVT Präst.)
  • Cesium

    Alltså jag gillar starkt det här med att prästen firas ner.

    Min pojkvän är flygintresserad, så vi kanske kan komma i en helikopter med prästen hängande inunder så att prästen kommer först, och sen landar helikkopterna och vi hoppar ut (eller ja, vi knuffas ut av våra föräldrar, de blir så gärna av med oss).

    Är det svårt att få tag i en präst att ställa upp på det här tror ni? Ska jag hålla auditions redan nu (tupé går såklart bort)? Jag är nämligen inte förlovad och kan inte fria än på länge (skottår 2012!). Fast det är klart, det är en ära för en präst att viga mig, så han eller hon ska ställa upp på allt. Sen undrar jag om det går att få tag på älgbruna helikoptrar, för jag funderar på att ha det som färgtema.

  • Cesium

    Kjell Präst skrev 2009-03-31 16:09:21 följande:


    Bli inte ledsen nu, men jag tror det blir ännu svårare att få tag i en älgbrun präst. De flesta av oss är lite blekvattniga i hyn eftersom vi alltid sitter inne i kyrkorna istället för att vara ute bland folk. Men att hänga under en helikopter vore kul - men jag har tyvärr lite skägg, går jag bort då?
    En älgbrun stola (?) borde väl gå lätt att fixa fram i alla fall?

    Så länge det inte är lösskägg borde det inte vara några problem (så där gick tomten bort).
  • Cesium
    Cesium skrev 2009-03-31 16:11:52 följande:
    Kjell Präst skrev 2009-03-31 16:09:21 följande:
    En älgbrun stola (?) borde väl gå lätt att fixa fram i alla fall?Så länge det inte är lösskägg borde det inte vara några problem (så där gick tomten bort).
    OMG, tomten lever fortfarande, jag strök honom bara från min lista över möjliga vigselförrättare.
  • Cesium

    Kjell Präst skrev 2009-03-31 16:27:52 följande:


    Jag fick nu en lysande idé! Varför inte helt enkelt hyra in en älg som vigselförrättare? Den är ju älgbrun helt naturligt, och behöver ingen stola! Jisses, nu blir jag väl biskop. Eller diskpropp.
    Taget! Jag måste ha en starkare helikopter, men om själva vigseln sker på Skansen slipper jag säkert reseersättning. Så budgeten går nog ihop ändå.
Svar på tråden gå med blivande maken i kyrkan?