• Jemma

    Sundsvall nr 3

    Oj, nu var det längesen jag tittade in här. Har haft planeringen på is under tiden vi väntat på svar från gästerna. Men nu har alla ringt och det kommer fler än vad jag hoppades på. (får man säga så?) Nästan ingen som tackade nej, helt otroligt. Men kul såklart!
    Inbjudningskorten fick mycket beröm iaf.

    Allt är fixat förutom Tårtan. Har velat så otroligt eftersom jag inte ens tycker om tårta. Men nu har min blivande övertalat mig att det är MITT bröllop och att det är jag som väljer vad det blir för "Tårta", så jag funderade på att göra en våningstårta med 2 vanliga tårtor längst ner och överst blir det en stor chokladboll. Jag är helt galen i chokladbollar vilket hela min släkt vet om. Är jag knäpp om jag väljer att göra så?

    Det blir liksom något som jag gillar samt att dom andra kan ta tårta. Ingen skulle bli förvånad direkt..
    Vad tror ni? Är jag helt kokobäng?

  • Jemma

    Nocia - Min blivande tycker som dig & från min sida är det nog ingen som kommer att höja på ögonbrynen utan säga att det är jag i ett nötskal. Däremot kommer nog dom flesta bli förvånad att jag inte har köttbullar & potatis på menyn :) Min absoluta favoriträtt & redan nu har min släkt sagt att dom vet vilken mat det blir Vill ha den maten men där kändes det helt galet så jag får äta det till lunch istället :)

    Vad kul att det är så nära, jag håller tummarna åt dig. Solsken är det som gäller :) Gud vad spännande!

  • Jemma

    Igia: Vi var & tittade på borden för en vecka sen. Dom är lägre än ett vanligt köksbord så att säga men hur hög dom är vet jag faktiskt inte. Hur många är ni? Nävsta har platser för 150pers.

Svar på tråden Sundsvall nr 3