• Juli 2010

    ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~

    Fler än vi som kommer ha vinrött och vitt färgtema?

    Tänkte att vi kunde följas åt och kanske komma med tips och idéer.

  • Svar på tråden ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~
  • F A M E

    Tackar känner mig skit nöjd, har varit så niprig innan den kom hem. Men nu så känns allt så himla verkligt, jag ska äntligen gifta mig.

  • anniv82

    Fame det är jätte vacker.
    När var det du skulle gifta dig?
    Får man lov att fråga vart du köpte klänningen.?

  • Francis

    Ska också ha rött och vitt, men även silver... ok att vara med?

  • ISG

    undra varför en del lägger sig i.. kan bara hålla med att det är väl upp till var och en vem man vill bjuda... så stå på dig...

    Vi har gjort likadant.. om man skulle bbjuda alla man kände så skulle det ju bli många... vi har bara tagit dom närmsta.. och dom närmsta kompisar som vi umgås mest med...

    Juli 2010 skrev 2009-04-05 20:44:39 följande:


    Suck, är det nu allt ska börja.De som fick veta igår blev visserligen glada, men nu känns det som att allt bara ska börjas.En ringde idag och ville veta hur gästlistan såg ut. Vilka som kommer bli bjuda och vilka som inte kommer bli det och även fråga varför vissa inte kommer bli bjudna?Känner att det är ingenting folk ska lägga sig i, det är vårt val.Suck...
  • ISG

    Det tror jag kan bli jätte vackert..
    när ska du gifta dig


    Francis skrev 2009-04-07 08:25:07 följande:
    Ska också ha rött och vitt, men även silver... ok att vara med?
  • Juli 2010

    ISG - självklart får du vara med. Välkommen hit!

    Francis - självklart! Välkommen hit!

    Jag och min sambo har pratat om det där med att folk lägger sig i. Det känns nämligen som att det är bara början när de lägger sig i gästlistan, känns som att det kommer komma mer framöver.
    Men vi kommer stå på oss och helt enkelt förklara att det är kul att de är intresserade, men att det är vi som planerar vårt bröllop och inte de.

    Bara vänta och se vad som händer. Men oavsett kommer det bli bra, det är jag säker på.

  • Sundance

    Jag ska erkänna att jag inte läst igenom alla sidor i tråden så med risk för att upprepa en fråga... Vad ska ni ha för dekorationer på borden? Hur kommer era blomsterarrangemang se ut och vad ligger/står på bordet förutom dem?

    Vi kommer att ha runda bord med (helst) silvergrå dukar i taft. Så de skiftar lite i nyans. Men det blir säkert svindyrt, så jag får välja bord det. Lite dumt med runda bord för då kan man ju inte lägga på lakan som dukar, som ju annars är en snygg, billig lösning.

    Sedan ska vi ha ganska låga runda, kompakta rosbuketter. Läste någonstans att låga "centerpieces" blir billigare. Och rosor är ju en relativt billig blomma. Jag kan inte bestämma mig för blockljus eller ljuslyktor eller både och. Vad tycker ni? Det blir grå blockljus eller ljuslyktor i alla fall. Funderar på att ha en lite ljuslykta i rött vid varje plats.

  • MV85
    Sundance skrev 2009-04-17 09:34:49 följande:
    Vad ska ni ha för dekorationer på borden? Hur kommer era blomsterarrangemang se ut och vad ligger/står på bordet förutom dem?
    Vill börja med att säga välkommen hit in

    Vi kommer ha vita dukar, vinröd löpare i mitten på varje bord (vi ska ha långbort som ett U) silverkandelabrar med vita ljus och antagligen vita orkidéer på borden... Orkidéerna ska antingen ligga stänglar i små grupper som bildar vågor, eller så plockar vi av varje blomma och lägger dem lite "fritt" på löparen.. oregelbundet och lite "slarvigt elegant" eller vad man ska kalla det...
    Sen blir det vinröda festprogram/menyer/bordsplaceringar (tror vi ska köra på ett allt i ett där faktiskt där man har namnet på den som ska sitta där på framsidan, menyn på första uppslaget och sedan lite allmänna festprogramsgrejer)...
    I övrigt kommer vi inte ha något alls (förutom glas och tallrikar, porslin osv)
  • MV85

    Ska ni ha några vigselprogram, eller festprogram? I så fall i vilken färg?
    Är inne på att ha vinröda omslag, och vitt innehåll... men vet då inte om jag ska fästa ihop dem med röda eller vita band, alternativt om jag ska ha vita på utsidan, och röda på insidan, o så liksom limma fast dem bakom ett vitt blad som jag limmar ihop med omslaget... Hänger ni med på hur jag menar?
    Vad tror ni? Vilket alternativ tror ni blir snyggast?

Svar på tråden ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~