• Juli 2010

    ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~

    Fler än vi som kommer ha vinrött och vitt färgtema?

    Tänkte att vi kunde följas åt och kanske komma med tips och idéer.

  • Svar på tråden ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~
  • anniv82

    Tja vi skulle kunna träffas hemma hos mig precis när du kan..
    Du får gärna kolla din almenacka och återkomma...
    Någon mer som e sugen??
    Jag bor på hisingen...

  • Juli 2010

    Jag kan tyvärr inte.

    Bor inte i Göteborg, inte i närheten heller.

  • anniv82

    men vi kan dela ideer här inne.. Juli 2010



    hur långt har du kommit...

  • Sobeit

    Jen75:
    På det sätt som vi använder lakanena och lägger förstärkt spets över, så gör det inget ifall att lakanet skulle var aåt det tunnare hållet. Men jag har en väninna som provdukat på ett mörkbrunt bord med knoppa lakan och det sken inte igenom. Så jag är lugn.

  • Sobeit

    På Ica Maxi kan man köpa billig pappersduk från Euroshoper som är helt ok. Jag har en stor rulle hemma nu och vi har testat den vid dop och barnens födelsedagskalas. Den är verkligen kanon! Minst lika bra som Duni, emn betydligt billigare.

  • Juli 2010

    anniv82 - klart vi kan.
    Har inte kommit så långt än. Har bokat kyrka och lokal. Beställt save-the-date kort och beställt tiaran jag ska ha. Längre än så har vi inte kommit. Men det känns inte direkt som att vi behöver stressa.

  • anja1661

    vi ska oxå ha vinrött, vitt och guld som tema färger!
    gifter oss 9maj så det börjar närma sig nu!!!

    det mesta e klart...bara mina underkläder, fest och kyrkoblad, och inköp av snacks och alkoholfri dryck kvar.
    lite andra smågrejer oxå men jag känner mig lugn med planeringen.

    annat e det med nerverna när man börjar tänka på att det inte är länge kvar nu! får pirr i magen så fort jag tänker på bröllopet!!! men det är ett bra pirr så det känns kul!

    vi kommer ha vinröda rosblad på borden, massa värmeljus i ljuskoppar och sen oxå enstaka rosor i andra ljuskoppar. har köpt guldhjärtan (paljetter) men vet inte om jag kommer använda de...vinröda servetter med guldtryck, vinrött festhäfte.
    vi kommer ställa placeringskorten med ena änden i en kinensisk lyckokaka. tror det blir fint!

  • F A M E

    Vi kommer att ha vita dukar i linne, får låna av min farmor en stor del. De som ev saknas kommer jag att handla in själv, då jag älskar linne dukar speciellt vita. Tallrikarna är vita med en röd rand med bygdegårdenslogga på. Varannan blomma i hög vas och silverljus i vanlig form på borden. Hade först tänk mig svarta block ljus med när jag prov elda dem, de är kast rent utsagt.

    Har inte bestämt mig om vi ska ha någon form av blomster grupp framför oss. Vi kommer att sitta som ett E fast med en extra tunga på ena sidan. Ska Ikea´s vita servetter 4 för 19:- som skall vikas till hjärtan. Vi ska ha röda hjärtan i trolldeg som korthållare. Röda rosblad på borden ut spritt mest för att få in lite färg i allt. Stolarna skall vi knyta med knoppa lakan är de bestämmt.

    OO just de deras murrgröna gardiner skall bytas ut emot våra vita linne panel gardiner så ljuset kan komma in bättre. Ska långa en kompis så att jag slipper handla de som fattas.

    Buffé bordet blir i rött krossat sammet med silverfat och förhoppningsvist får jag plast med en vas av vit blommer också.

  • Snufflan

    Hej allihopa här är en till med rött/vitt/guld som färg.
    Kommer ha vit och röd klänning, M2B kommer ha svart kostym, vit väst, röd plastrong och näsduk. Blommorna vi kommer använda blir röda rosor och vita liljor. Ganska mycket av grejerna har jag bilder på i mitt galleri. Vi gifter oss den 7 juli i sommar och det mesta är klart, det som är kvar kan jag fixa först när jag vet hur många det är som kommer så nu sitter jag mest är på bröllopstorget och fördriver tiden

Svar på tråden ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~