• MV85

    ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~

    Hej hej!
    Här är en till!
    Vi kommer inte heller ha så mycket att dekorera i lokalen, men klänningen och blommorna kommer i alla fall att gå i de färgerna.
    M2b kommer bära frack, så han kommer inte "färgmatchas" alls

  • MV85

    Juli2010: Nej, har man en vacker lokal behöver man inte så mycket dekorationer... o ibland är det bra att komma ihåg (framför allt i bröllopssammanhang) att less is more!
    Vi ska "bara" ha en röd löpare i mitten av bordet och egna blommor som blir speciellt för oss med dukningen.. Det kommer vara stilrent och klassiskt så det är det enda vi kommer ändra på mot deras standarddukning... Sen blommor ingår inte i dukningen hos dem, så det fixar vi själva... Dock inga stora arrangemang, utan det blir "bara" lite orkidéer lagda snyggt på bordet Lita anorlunda, men väldigt elegant och snyggt

  • MV85

    Vi kommer köra med vita servetter då det är de tygservetter de har, o jag vill absolut inte under några som helst omständigheter ha pappersservetter på vårt bröllop!
    Vi kommer lägga så äckligt mycket pengar på att få den lokal, mat och service vi vill att jag inte tänker kompromissa på en sån liten detalj för att få "rätt" färg. I så fall kan det bli vita och vinröda pappersservetter i baren eller möjligtvis till tårtan, men INTE till middagen

  • MV85

    juli2010: Tror du missläste mig väldigt fel... Jag var inte upprörd över huvud taget Bara gjorde ett konstaterande
    Där vi ska vara har de "bara" vita tygservetter, o jag tänker inte köpa 70 röda tygservetter bara för att ha vid ett tillfälle.. Man ska ju göra av dem någonstans oxå sen efter! Så nej nej.. Inte upprörd! Inte det minsta!

  • MV85
    Venus08 skrev 2009-03-27 14:15:54 följande:
    En till som tänkt sig vinrött eller mörkrött och vitt (creme) som färgtema. Min klänning går i färgen champagne/creme och så skall jag ha en bukett med bara mörkröda rosor (se galleriet).Vi har tänkt oss cremefärgade borddukar och mörkröda tygservetter vikta som hjärtan.Men nu kommer mitt stora problem:Lokalen där vi skall ha festen har mörkblåa stolar...Det kommer ju inte att se klokt ut!!!
    Vårt ställe har oxå blå stolar, men de är i alla fall diskret blå... Hmmm.... Stolsöverdrag?
    Tur annars att blått, mörkrött och creme går ihop! Det skär sig faktiskt inte..
  • MV85

    juli2010: hehehe känns ju onekligen otroligt korkat att ha neånblåa stolar i en lokal man vill kunna hyra ut hehehe

  • MV85

    Finns det något som förvånar att det finns någonstans? hehehe

  • MV85

    Venus08:
    Då är det nog tyvärr bara o gilla läget.. Själv avskydde jag våra stolar första gången jag såg dem, men andra gången vi var där hade de dukat upp för det var andra som skulle ha fest på kvällen o då såg jag hur fina de faktiskt var

  • MV85
    Jen75 skrev 2009-03-27 15:12:16 följande:
    Jag menar ju givetvis Billiga lakan brukar vara så tunna... ;)Ingen som vet?
    Ingen aning, men helt klart en poäng.. Du får prova o lägga ett på nått svart o se om det lyser igenom, i så fall går det ju lägga sån där billig vit väv under som en del pratar om i olika trådar... Blir säkert billigare än att köpa tjocka dukar i alla fall!
  • MV85
    anniv82 skrev 2009-03-27 16:41:07 följande:
    Hej igen.. På tal om dukar så tänkte jag handla pappersdukar att lägga under..Dom brukar sälja ut det på öb och andra ställen ibland...Jag hoppas att det kommer att bli bra..E det någon här som är från gbg???Tänkte eftersöka en träff???Alltid kul att bolla ideer..
    Kan oxå vara ett sätt ja
    Jag har inte funderat över det där "problemet" kan jag helt ärligt säga.
    Är så skönt att inte behöva fundera över sådant... Lyx med ställe där de fixar allt sånt åt en!

    Jag är inte från Gbg, men har inte jättelångt dit... 9 mil typ... Så beror på när, var o så... Men jag kan allt tänka mig att hänga på!
Svar på tråden ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~