Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Fruar i Lund - del 3

    och...nix, det var visst en plutt i magen när alla drinkarna dracks för min del, men inget vi visste SÅKLART!...och Gabbys bebis tillverkades när alla drinkaren var druckna...hmmm, kanske rentav samma kväll????

  • Embo81

    Hmmm, men då borde ju min bulle var instoppad 2 veckor tidigare och då var jag väl knappt gravid till vårt cocktail-party. Kommer du ihåg när det var exakt??? Något säger mig att dte var i början av sep? Typ 4e?

  • Embo81

    Anja

    Ni kan ju alltid hota lite med det, och hon är väl inte så intresserad av att ni häver köpte heller. Finns väl stadgar för vilket skadestånd som är rimligt. Tror vi har minst 50000 i vårt avtal om det är något som inte stämmer.

    Hade du koll på vilket golv ni köpt eller?

  • Embo81

    Var har ni köpt det? Pris?

    Anja 19 juli 2008 skrev 2009-04-22 15:18:10 följande:


    Förlåååtja forbo forshaga, heter det så? Ekparkett mattlackad trestavs, med mindre/färre skiftningar typ (alltså inte det med större skiftningar som är lite billigare om jag fattade rätt). Är jättesnyggt! Gillar mattlack, ser ju precis ut som oljat tycker jag, men utan underhåll och repor och annat syns inte som när det är vanlig lack. Perfekt!
  • Embo81

    Hej hopp!

    Gabby, hur gick det för dig igår? Skoja att jag ångrar att jag gick det j-kla loppet, sammandragningar hela natten och en del idag med+ ett bäcken som gör ont! Ryggläge och choklad är vad som gäller för mig idag, likaså för Tina som jag gick med..

    Vi håller på med budgivning på vår lägenhet just nu, fick besked på att någon hade lagt utgångspriset igår, så fick jag ett sms idag att någon hade bjudit 35000 mindre och att det nu var det som gällde... Fick ringa mäklaren och berätta att det var helt fel med en budgivning på det hållet.. Visade sig att det var samma budgivare som sänkt för att han inte kunde flytta in, typ imorgon... men det är 3 som budar och det ska vara en visning till i början av nästa vecka. Hoppas det blir rejäl fart på budgivningen och att det blir en rekorddyr lägenhet!

    Hur är det med Anne??? Någon som hört något från henne?

    Jag kan den 15e, vilka mer?

    Vi behöver en målare till vårt hus, någon som känner en målare?

    Flamora; vad tråkigt att du har utvecklat en pollenallergi, hoppas att det snart ger med sig! Hur går det för er med ert husletande?

    Madde: Hoho!! hur är det med dig?

  • Embo81

    Har kollat över lite när vi kunde fika, Gabby, Flamora, Labbråttan och jag kan den 15e. Hur hade du det Anja? Orkade inte titta tillbaks på de andra sidorna. Ni andra?

    Var ska vi ses? Och när? Madde kunde efter 16.00, ska vi träffas då eller ska vi ses lite tidigare så kan Madde komma dit vi är? Det är ju bäst att vi ser till att hon stannar till sista man, annars finns det ju en viss risk att vi blir lämnade med notan..hihihi

  • Embo81

    Hej

    15.30 blir bra. Det italienska eller gräddhyllar spelar ingen roll för min del! Italienska har uteserv, vet ej hur det är med bokning på något av fiken.

  • Embo81

    vi kommer att träffas på det italienska cafeet som ligger vid Lundagård, 1530. Vet dock inte när Anja kommer dit.

    See ya!

  • Embo81

    Vad roligt Anne! Rosévin på altanen, låter ju inte fel!

    Men vill se bilder!!

  • Embo81

    Labbråttan
    Misstänkte nästan på fikan i förra veckan att det var så att det flyttat in en liten busen även hos dig. Vad roligt jättegrattis!

    Hedebris
    Grattis grattis!

    Shit vad många bebisar det blir!

    Såg Gabbys bebis igår -han är såååååå söt så det knappt är sant. Vi funderade allvarligt på att kidnappa honom!

  • Embo81

    Tror att det är något med ögonen, det lyser liksom om en när man är nygravid!

  • Embo81

    Anja

    Nä, du har ju inte sett min mage! Och snart (förhoppingsvis) är den borta! Kommer inte ihåg när vi såg senast, trodde ju att du skulle vara med när vi träffades senast.

    Flamora
    haha, japp nu är det nästan bara du kvar, inget du känner att du vill berätta för oss Vad gott att du bara har 1½ vecka kvar på jobbet, men jag kan tänka mig att du har upp över öronen att pyssla med just nu. Var rädd om dig!

  • Embo81

    Nu är han äntligen här, vår fina lilla Axel. Han kom i tisdags, 16e, kl 23.51. 3440 g och 52 cm. Vi mår alla bra och han är så fin!!!!

  • Embo81

    Anne

    Låter ju som om du är på g att komma igång av dig själv -håller tummarna! Men varför är du så rädd för att bli igångsatt? Du har ju fött barn innan, så det ska ju inte vara några problem. Slemproppen ser ut som en, ursäkta uttrycket, rejäl snordalk, kan vara lite blodstrimmor i den. Tänker på dig idag!

Svar på tråden Fruar i Lund - del 3