Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Fruar i Lund - del 3

    Hej hej Alla!
    Nu har jag oxå hittat hit. Tack Anja!

  • Embo81

    Det var värst Gabby! Nu vet jag inte om jag vill gå på babysim med dig om du ska glida runt där supervältränad och otroligt snygg! Vad duktig du är! Jag försöker komma iväg och träna min rygg med, det känns rejält i den och träning är enda botemedlet. Jobbar bara halva dagar nu, så skönt och behagligt för ryggen, benen och fötterna!

    Jag kom på en helt förfärlig sak innan idag. Vi ska på spa i helgen, vilket ju är otroligt trevligt MEN vad fan ska jag har på mig? Ser helt hemskt ut i bikini...hmmm, finns det hel våtdräkt för gravida?? :-O Ska ut en vända på center Syd i em, för att handla bilbatteri!? (hur vet man vilket man ska ha och hur tusan får man sen det i bilen?? asså i bilen fattar jag, men på rätt ställe i motorn?? Känns som om det får bli mycket dum, hjälplös och väldigt gravid och överkänslig kvinna som får knalla in på micro och be om hjälp... mohahhahaha)

  • Embo81

    Hej girls!

    Flamora-grattis i efterskott! Vilken bra man du har som listat ut vilka skor du ville ha!

    Gabby-tog fram bikinin och la tillbaks den i lådan för att åka till Nova och handla en baddräkt i fler nummer större än jag någonsin ägt ett plagg i... Japp, mamma-barn-gympa vill jag absolut gå på sen!

    Nåja, det var jättemysigt på spa, M hade bokat bröllopssviten-mysigt! Maten var super, utsikten kanon, relax-avd var sådär och behandlingen sådär...men vi har haft det jättebra! Vi kunde köra hela vägen till kivik efter mitt fixande av det j-la bilbatteriet.B-)

  • Embo81

    Hej ALLA små påskkärringar!

    Tänk att det var ett år sedan vi träffades på Ebbas för första gången, tiden går fort!

    Nu har jag/vi nytt projket på gång. Vi har köpt ett sött litet radhus! Vi ska dock helrenovera, men det kommer bli jättefint när det är klart. Så till hösten kan vi ha en träff hemma hos mig i mitt uterum! Alla fruar och alla små bebisar som kommit till världen...kanske finns det några som ligger och myser i sina mammors magar med...?!?

    Ha en trevlig påsk på er!

    Gabby- hoppas det går bra på mvc imorgon och att du får i dig hela sockerlösningen. Med citron i blir det faktiskt riktigt gott!

  • Embo81
    ingenjörsbruden skrev 2009-04-08 16:33:20 följande:
    Grattis till radhuset!!Jobbar du nästa onsdag, Embo?? Ska på halvvägs-UL kl 11....så vi kanske ses!! Glad Påsk på er alla!
    Nix, jobbar mitt sista pass på sön, sen ska jag vara ledig till...tja sommaren 2010 eller så!!
  • Embo81

    Hej hej!

    Bra jobbat Anja, håll ut, kämpa på! Häng med Gabby till Gerda!

    Jaha, då var man ledig fram till bebis kommer...heter det iaf...men jag har haft fullt upp. Mäklaren kommer idag och jag har fixat och grejat här hemma som en idiot. Jobbade hela påsken, tis-sön, så allt fick fixas igår. Idag ska vi till banken, sen träffa mäklaren som säljer det vi har köpt och efter det kommer som sagt mäklaren som ska sälja vårt. Fick skruva ner bebisens säng igår och köra hem den till svärföräldrarna, vill ju att sovrummet ska se luftigt och fint ut, men måste erkänna att det kändes skumt att ta bort sängen som stod här så fint, bäddad och klar.

    Har tyvärr inga bilder på huset, tänkte inte på att ta dem. Men vi ska ta foto, innan och efter vi renoverar. Vet ni hur många olika alternativ det finns av allt? Kakel, klinker, tapet, blandare, kylskåp, tumlare osv osv... Blir helt snurrig av allt som ska väljas! Inte nog med att det ska väljas, det ska vara bra saker och sen ska man ju köpa det där det är billigast med. Vi har varit runt i alla möjliga affärer i veckan och tittat och titta.

    Gabby, hur har det gått för er i helgen? Blev S glad när du kom hem lite tidigare så ni kom iväg i torsdags? Haha, blev det du som körde? M är förresten go och glad igen, det har nog gått upp ett litet ljus för honom-gött! Inte klokt vad lite surande från fru Rydstav kan göra underverk!

    Nä, nu ska jag iväg och hämta min man så vi kan åka till banken och skuldsätta oss rejält...hjäääällppp!

  • Embo81

    Hej hej Allihopa!

    Flamora; Jo, vi har köpt ett litet radhus som vi ska helrenovera och sen flytta in i Juli...dvs om alla hantverkare har gjort vad de ska! Pollenallergi är inget kul! Prova något receptfritt på apoteket. Jag har haft allergi i flera år, men känner nästan inget i år, graviditeten kanske??

    Ingenjörsbruden; Vad bra att det var bra på UL, vi ska dit i em och det ska såklart bli spännande att se på den lilla busen igen. M vill inte veta vad det är, men jag tror att jag vet..har varit på lite extra ul eftersom de behöver folk att utbilda sig på ibland och då får vi som jobbar i huset ställa upp...så jobbigt !

    Gabby; Ringde dig igår, K snackade något om att du var och hämtade pappas motorcykel !!! VAD? Hmm, så du vågar dig till stockholm en vända till, glöm inte dina mvc-papper!

    Idag eller imorgon kan ni nog kika på vår lägenhet på hemnet, tror mäklaren fått tummarna loss och lagt ut den då. Kävlinge och föreningsgatan. Lägger en länk här sen.

    Ha det gött i vårsolen!

  • Embo81

    Haha, jag gud vad där såg ut sist du var här! Men det var det värt, när man får dricka så många goda olika drinkar. Efter sommaren får vi ta och göra om det!

    Fröken Planera skrev 2009-04-21 09:19:02 följande:


    Se där ja, Embo! Den ser ju jättefräsch ut. Jag saknar alla drinkmixer som stod på diskbänken sist jag såg köket. Håller tummarna att ni får den såld med en gång.Nu är det dags att jobba igen.
  • Embo81

    Men vad fan...ni måste kunna häva köpet eller att hon får betala skadestånd på någotvis. Lusläs kontraktet!!! Mäklaren får medla, det är ju deras jobb! och de tar dessutom bra betalt för det! Hoppas verkligen att det löser sig för er!

    Vad är det för golv ni lagt in? Vi ska oxå ha ek, men vet inte riktigt vilket märke osv.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 3