Inlägg från: LillemorL |Visa alla inlägg
  • LillemorL

    Luleåtråden del 3

    grattis altervattnet till gitermålet! fina bilder, och vacker brud och kyrka;)

    nu närmar det sig för oss alla andra, endast 9 veckor kvar för min del, var har tiden sprungit iväg???

    Igår provsmakade vi maten och det var heeelt underbar mat, lyxig och fantastisk god! så vi är jättenöjda! imorgon ska alkoholen beställas och på söndag ska vi besämma hur tårtan ska se ut, har öven köpt klart all dekoration, tänk va man kan fynda på tradera!!

    Nu är det bara klänningen som jag måste komma i haha, provade den förra veckan och den är så snöv såjag kan inte andas i den, så minst 4 kgmåste bort, så nu har jag köpt en reningskur och ska börja promenera 1 timme per dag, så borde ju kilona försvinna?

  • LillemorL

    vi ska ta den från tyskland via en väns kontakter! så jag hoppas allt flyter på smidigt =)

    Men oj, grattis till den viktnedgången! bra jobbat :) hoppas jag har samma flyt:)

  • LillemorL

    Vi tar maten från lottaskök! proffsigt gjort och ja, vi är mer än nöjda, hoppas maten smakar lika bra på bröllopsdagen:)

    Hur går det för er andra med planering och dylikt?

  • LillemorL

    Ja den var verkligen super! har ätit från dem en gång tidigare då min morbror fyllde 40, och det var helt fantastiskt! vi ska ha festen i rutviks bygdegård! var hade ni er fest?

  • LillemorL

    Ja den är så vacker! vem hade ni som präst?
    Jag är uppvuxen i råneå och både döpt och konfirmerad där, så därför ville jag även gifta mig där, sambon hade inte mycket att säga till om där;)

    Min bror ska spela gitarr och hans tjejkompis ska sjunga, ska bli spännande att höra hur dem låter tillsammans:) Var först tänkt att bara min bror skulle sjunga och spela, men han vågade inte riktgit när det blev så många gäster:)

  • LillemorL

    Jag är 25 =) kollade på dina kort men jag kände inte igen dig heller=) Hoppas att man får välja vem som ska sjunga solosång, vi har inte träffat prästen än men nog borde man väl få välja?

  • LillemorL

    Blir så osäker när man läser olika trådar här på bt haha=)vissa handlar om just de att vissa präster itne tillåter solosång i kyrkan, vilket ju är märkligt! :) vi har bestämt oss för "som en saga" (efter mycket velande och beslutsångest) så får hoppas hon går med på de:) ska ni andra ha solosång?

  • LillemorL

    jo jag vet vem stina är:) här hemma har vi åkt på magsjuka! många år sen sist, hade glömt hur hemskt det var!

  • LillemorL

    Anna Henrik skrev 2009-04-24 22:54:43 följande:


    Du får tänka positivt: att magsjukan skyndar på bröllopsformen...
    precis haha:)
  • LillemorL

    jaha:)

    Kolla på MQ tex, dem brukar ha fina klänningar, dock är dem ju lite dyrare men bra kvalite:)

    Jag ska på konsultaion på bellis imorgon så vi får se va dem säger, hoppas dem kan göra buketten lika fin som jag vill ha den:) men jag har en bild på hur jag vill att den ska se ut så det skanog inte va nå problem:)

Svar på tråden Luleåtråden del 3