Inlägg från: Luucie |Visa alla inlägg
  • Luucie

    Rosa tema ngn mer....tips

    Vi har rosa, svart och vitt med några inslag av silver (ljusstakar etc)

    Vita dukar, svarta löpare med rosa rosenblad, små runda glas med rosa roser och dekorationsgräs i, höga vaser med rosa eller vita stora nejlikor hopbundna med svarta breda satinband, rosa festprogram med svart organsaband runt.
    Höga silver ljusstakar med rosa ljus.

    Ballonger ska vi ha men bara vita och svarta då rosa brukar se ut som tuttar när man blåser upp dem. kanske knyter vi ihop dem med rosa satinband...

    Självklart blir det rosé bubbel till fördrink. Kanske med en lite rosa rosenknopp på kanten.
    Rosa godis av olika slag på kvällen i svarta marimekkoskålar och en rosa tårta med svart spetsband och ett tunnare vitt satinbamd knutet i rosett runt om samat vita färska rosor som dekoration.

    I kyrkan ska vi ha svarta strutar med ett smalt rosa satinband runt, fylda med ris och rosa rosenblad.

    Vigselprogrammen...bara vita tror jag?

    Sen funderade vi om vi skulle färga alla drinkar på kvällen med karamellfärg

  • Luucie

    skulle tro att min m2g hatar rosa för alla framtid :)skämt åsido....han säger ifrån om han tycker det är för rosa....men det är ju min allra allra bästa finaste färg =)
    [/citat]

    Haha ja det kan bli så men den risken får man ta!

    Glömde säga att jag ska ha rosa blommor, rosa band i midjan och svarta skor med rosa satinband. Sambo ska ha svart kostym, svart väst, vit kofta och rosa plastrong och rosa näsduk.
    Bestman har mörkgrå kostym och rosa slips och tärnorna är svarta med vita band och rosa blommor.

  • Luucie

    Susanna och Fredrik skrev 2009-03-15 12:52:06 följande:


    Ska vi se om vi kan bräcka varann i rosa =)hihihi
    You´re on!!!!

    Jag ska ha rosa underkläder också och så funderar jag på att köpa örhängen i rosenkvarts...om jag hittar någon modell som passar...tånaglar, rosa såklart

    Sen ska INTE min sambo ha en vit kofta...det ska vara vit skjorta.
  • Luucie

    Jag är nyfiken på din klänning med rosa blommor? Låter fint

    Och rosa kallingar måste det ju bli, det hade jag inte täkt på, haha.

    Kanske en svart bordsplaceringstavla med rosa namnlappar...

    Allt är ju inte spikat än såklart. Tårtan är lite uppe i luften ..kan bli vit också med svart och rosa band och rosa roser.

  • Luucie
    GiJa skrev 2009-03-15 18:44:39 följande:
    Ska ha rosa klänning, se mitt galleri, rosa pioner i buketten, rosa chiffonsjal, ett egengjort halsband då jag inte hittade ngt i Stockholm (köpte pärlor på pärlshopen som jag ska göra ett halsband av), rosa kort att skicka med bröllopsbild på oss, rosa naglar, läppstift och ögonskugga, blivande maken rosa coursage eller rosa slips...ja, sen blir det svart kappa, svarta skor och liten svart kuvertväska. Vi ska ju ha ett litet bröllop på rådhuset i Köpenhamn bara vi två så det är tänkt att allt ska vara i enkelhet men nu när jag skriver märker jag att det inte riktigt blir så...
    Jättefin klänning! Har du bestämt dig för pioner nu?

    Och solros 2009: Alla får vara med och tävla i "Rosatävlingen"! Såklart! Vi kan träffas en och titta på bilder och utse en vinnare som får rosa champagne i pris!

    Det var min sambo som märkte att jag skrivit fel när han läste lite över axeln. Han höll på att skratta ihjäl sig! "kofta, ska jag ha det?!"
  • Luucie
    GiJa skrev 2009-03-18 19:41:43 följande:
    Fick reda på idag att blomsteraffäen kan ordna rosa pioner tills det är dags att binda min brudbukett så jag är jättenöjd. Idag kollade jag in så att min rosa klänning passar i färgen till pionerna och de passade underbart så jag är så glad...det blir rosa pioner med lite mörkcerise strimmor i (som de i mitt galleri).
    Vad underbart! Pioner är det vackraste som finns Kommer att bli jättebra till din klänning!

    Hittade en jätterolig grönsak som heter polkarödbeta som man kan dekorera sina snittar eller annan mat med. Vet inte om den är god men den är snygg! Lite randig och skiftar i rosalila typ
Svar på tråden Rosa tema ngn mer....tips