Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    FruH. inneslutningar är små prickar, defekter i stenen och de går inte att se med blotta ögat bara med lupp. Så det är inget jag skulle bry mig om. Om du vill att stenen ska glittra så mkt som möjligt är det slipning du ska titta på, och sen färgen för man vill inte ha en sten dom gulnar eller ändrar färg på ett annat sätt med åren.
    Om du vill skicka mig länkarna till ringarna så kan jag berätta vad det står. Huvudsaken tycker jag är inte vad du väljer, du väljer det som känns rätt för dig, utan att du vet vad du köper och är nöjd med det.

    Jag jag håller med. Vi ska ha två gäster som är fotointresserade som ska fota resten av bröllopet så vi behöver bara en timme. Tack för din åsikt

  • sarahkka76
    Bettertogether skrev 2009-03-16 20:04:41 följande:
    Bildkär hade ju fantastiskt fina foton!! :D Jag skulle helt klart gå på kvalitén! Är det hela-dagen-fotograferin det gäller?
    Ja, det tycker jag med. När det är konsultation, 1h porträtt i valfri miljö och 40 högupplösta bilder på CD.
  • sarahkka76

    makpala: vad kul! har du lagt upp ngn bild?

    FruH: de var jätte fina, särskilt den första. SI betyder små innesluningar och är bättre är de som börjar med P. SI är det bästa du får i en affär men som sagt så tycker jag inte att det är ngt att bry sig om. Har du möjlighet att åka dit och titta?

  • sarahkka76

    melonbuske: jaha, har du hittat det? Var? Jag har titta överallt tyckte jag men alla säger att SI är det bästa de har. Tell me woman!

  • sarahkka76

    Vad märkligt för jag har varit hos de och provat ringar, men jg kanske fick ngn som inte visste vad hon pratade om. Då ska jag genast kika

  • sarahkka76
    workoutgirl skrev 2009-03-17 08:05:49 följande:
    Jag hade valt bildkär, tyckte inte att vi-foto hade några speciella bilder alls. Sen kan man ju som sagt komplettera med bilder från släkt och vänner
    Jag känner också så
  • sarahkka76

    Tjohoooo!! Nu är lokalen bokad och vi har betalt hyran Nu känns det pirrigt!! Så glad att ha det klart

    Nu ska jag på jobbintervju inför sommaren

  • sarahkka76
    melonbuske skrev 2009-03-20 16:34:58 följande:
    hej tjejer... ledsen att jag varit lite frånvarande... har precis fått reda på att mina föräldrar ska separera efter nästan 27 år tillsammans så jag kan inte direkt påstå att bröllopssuget finns just nu... kommer igen när allt är lite bättre....
    nej vad tråkigt! aldrig kul med sånt och jag förstår att man inte är på topp just nu. Nu får stödja varandra och finnas där.
  • sarahkka76

    Jag har hela tiden tänkt sminka mig själv. Dels för att få ner budgeten och del för att jag vill vara säker på att ingen spökar ut mig.
    Men ngn vecka sen ångrade jag mig. Jag började räkna på sminket jag behövde köpa, en primer för 500 och skugga för 150 och en vattenfast mascara förr 300, då flyger pengarna iväg.
    Så då bestämde jag mig för att sminka mig hos Make-up store. Det kostar 1000kr inkl konsultation och man får produkter för samma värde. Så det bli nästan samma kostnad som om jag hade gjort själv fast får lyxen att ngn tar hand om mig.

  • sarahkka76

    Jag misstänkte att det skulle bli det datumet just pga det du sa.
    Inte vi men det finns säkert ngn här som ska.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6