• sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    Äntligen är vi inne på 2009 och vår sista år som ogifta är kommen Snart är det vår tur!

    Så nu ska vi fylla på tråden med en hel del diskussioner kring våra bröllop och en massa tips

    Bridezillas, here we go!

    Våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-69/m2661995.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3097930.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html

  • Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6
  • Humlan66

    Godkväll tjejer .

    Idag har jag och m2b vart på Turistmässan nere i gbg. vi gick i 6 timmar där så ni kan ju tro att benen är möra *s*

    Vi hade hoppats på att få lite info om slott /herrgårdar men det va väldigt dålig info. Dock va det ett gäng där som vart alldeles till sig i trasorna då vi sa att vi ska gifta oss nästa år och sa nästan i kör- KALMAR SLOTT

    dääär ska ni gifta er *s* så vi får väl kolla upp det då. Vi ska få info hemskickat till oss med, det va himla vänligt tycker jag :)

    Annars har jag nu fått båda mina slöjjor köpta nu . väntar bara att få hem dem

  • Fenixx

    workoutgirl>> min klänning kommer vara inspirerad från bilderna i mitt galleri.

    humlan>> ja bra att kolla upp alternativ vart man kan vara. nackdel med slott är väl att det ofta är ganska saftiga priser.

  • Humlan66

    Javisst det är ju det fenixx. rastaborg (?) som vi va intresserade av kostar ju 50 tusen för 50 pers. men vi känner att varför ska vi bet för 50 st när vi inte kommer att vara så många

  • Fenixx

    nä jag vet jag kollade upp thorskogs slott för skoj skull..och shit alltså...otroliga summor dem kräver och massa extrakostnader hit och dit. känns inte värt det.

  • Humlan66

    Nej precis, så det är bara fortsätta leta. Men jobbigt är det

  • mysifer

    ser att ni hunnit avhandla många ämnen på kort tid

    hår och smink vet jag inte hur jag ska lösa..när jag är i skåne klipper jag mig hos min syrras kompis som är jätteduktig. en annan av deras kompisar är make up-artist så hon kanske kan komma dit och fixa..eller så får någon av mina systrar sminka då de är duktiga båda två.

    klänning kommer jag få uppsydd utifrån bilder jag har i galleriet.

    vi hade ju hittat en perfekt lokal/vigselplats..men säg den lycka som varar. så nu är det lite kaos i planeringen igen men förhoppningsvis kan vi ordna en annan lokal genom samma människa som innan så det blir nog bra i slutändan. vill inte säga för mycket förrän vi har bestämt oss och vet hur det blir.

  • Krystal

    M2b berättade idag att en av hans bästa kompisar ska fria till sin tjej imorgon. Det som är lite kul är att hon heter samma som jag, fast stavar med "C", så om jag är "Krystal" så är hon "Crystal", sen så fyller jag den 24 juni...hon den 24 december. Vet inte än om vi är lika gammla..skiljer kanske ett år eller två åt något håll
    Har aldrig träffat henne, hörde talas om henne strax innan jul första gången och m2b har bara sett henne på håll en gång, så det är snabba ryck av kompisen...
    M2b tror att dom två kan hinna med att gifta sig innan vi två gör det. Och visst det kan dom få göra det om dom vill..är det innan så kan man ju få lite tips och så eftersom det också då blir en katolsk vigsel....men bara dom låter bli lördag den 10 juli 2010

  • FruHögstadius

    välkommen hit Alvastar.

    jag vet att jag vill ha en klänning med spets eller någon sort av brodyr.
    Önskar mig i födelsedagspresent av gubben en heldag i uppsala och besöka alla bröllopsbutikerna för att testa lite klänningar, mest för skojsskull men också för att få se och KÄNNA på några, sen får vi se om jag ändrar mig efter att fått lite olika modeller på mig.
    Men jag tycker också att klänningarna är roligast.

  • maj2010

    Länge sen jag skrev nåt här, har inte varit så aktiv på bröllopsfronten senaste veckorna. Ni har hunnit avhandla en hel del ser jag. Igår fick jag reda på att en av mina kompisar har förlovat sig OCH är gravid. Med tanke på graviditeten är det nog ingen risk att våra bröllop krockar. Puh! :)

    Jag tycker också att klänningen är det roligaste. Vill ha en enkel, stilren klänning. Gillar Teklas klänningar, men är också inne på att beställa en Vera Wang-kopia från Kina. Fast än så länge har jag inte ens vågat prova nåt. Tänkte göra det i sommar när min bästa vän och tärna kommer hit och hälsar på.

    När det gäller hår och smink ska jag kolla med min vanliga frissa som är superduktig. Är dock osäker på om hon är van att göra uppsättningar. Vet i alla fall att hon känner en bra makeuptjej, så då hade jag kunnat få allt på samma ställe. Jag kommer i alla fall inte att sminka mig själv, det kommer jag att vara alldeles för nervös för :)

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6