Inlägg från: desperatehousewivesy |Visa alla inlägg
  • desperatehousewivesy

    Kränkt av läkare!

    Men kvinna herregud! Skärpning! Det har inte slagit dig att han kanske ville att du skulle ta av bhn för att se om det var märken på brösten? Det har inte slagit dig att det kan vara farligt, att det är viktigt att undersöka ordentligt? Hade han gjort tvärtom och inte undersökt ordebtligt så hade det väl varit gnäll om att han var slarvig och försummade jobbet och allt sådant. WHINE. Det har inte slagit dig att sjuksköterskan kanske insåg att du var rädd och ville distrahera dig när hon anmärkte att du hade en fin handväska? Och for your information kan jag tillägga att SJÄLVFALLET har de personnummer och namn, men skälet till att de frågar är för att det har varit missförstånd tidigare och det är ett sätt att du bröllops som de är SKYLDIGA ATT GÖRA. Jag är så nedrans trött på att folk klankar ner på läkare konstant. Vet ni vad, jag ska berätta en hemlighet för er - läkare är MÄNNISKOR och inte GUDAR. Tack och hej.

  • desperatehousewivesy

    Dubbelkolla* inte bröllops. Iphonen rättar.

  • desperatehousewivesy

    Såg tråden och kände att jag ville skriva något. Spelar det någon roll hur gammal den är? Problemet kvarstår? Jag fick tyldigen folk att läsa också så - mission accomplished! Vettigare dock att antingen komma med motargument eller hålla med än att klanka ner på att jag "gräver upp en sju månaders tråd bara för att vräka ur mig en massa aggresion". Eller bara hålla käften.

  • desperatehousewivesy

    Detta var nog det roligaste jag läst någonsin. Haha! Sjukt folk blir defensiva. Gaaaanska roligt! Inser att ni är alldelles för felfria, underbara, perfekta och icke trångsynta (man fick inte skriva elaka saker right?) för att kunna hålla en normal argumentation. Buhu, hon kanske tog illa upp. Jag har så många gensvar på lager, men jag vill intr sjunka till en viss nivå, hrmhrm, and therefor i rest my case. (det betyder att jag inte orkar mer, för er som intr kan engelska). Ha riktigt bra och trevliga liv!!!:):):):):):)):))

Svar på tråden Kränkt av läkare!