Inlägg från: MissieA |Visa alla inlägg
  • MissieA

    Kränkt av läkare!

    Jag tycker verkligen att du borde anmäla detta, men inte till hans chef för det kan vara så att chefen skyddar honom och kliniken.

    Ring till landstinget och fråga dem vart du kan vända dig, men gå vidare med det!!

  • MissieA
    vanilladream skrev 2009-03-05 11:25:27 följande:
    Ska vi inte vända på det hela för en stund för att se det ur en annan vinkel?Kan det vara så att läkaren blev irriterad över att bli betraktad som en potentiell snuskgubbe då han bara gjorde sitt jobb, därav hans sarkastiska kommentarer? Han tittar på tuttar hela dagarna, vilket sekel lever vi i egentligen, eller är det ingen här som går topless på stranden? Ja, nu kanske jag överdriver men ändå.
    Jag ligger inte och solar topless och vill inte höra sånna kommentarer från en läkare som ska vara profesionell, hur många bröst han än har sett. Sen sa han ju andra jättedumma kommentarer om att föda barn m.m. så det handlar nog inte om det.
  • MissieA

    Väldigt många läkare slarvar och sköter inte sitt jobb, därför tycker jag att det här är allvarligt och man bör anmäla de som gör fel.

    När jag var liten hade jag ont i magen och åkte in på akuten,, läkaren sa att det var akut och de bokade en operationssal på direkten för att operera bort min blindtarm. 1 timme innan operationen visar det sig att han hade tagit fel, för min blindtarm var på andra sidan!!!!!!!

    Men det finns ju bra läkare också.

Svar på tråden Kränkt av läkare!