• Aleta

    Kränkt av läkare!

    Det låter väldigt oprofessionellt, vilken obehaglig upplevelse!
    Och varför i hela friden drog han upp om du hade barn eller inte?

  • Aleta
    desperatehousewivesy skrev 2011-10-04 13:01:36 följande:
    Såg tråden och kände att jag ville skriva något. Spelar det någon roll hur gammal den är? Problemet kvarstår? Jag fick tyldigen folk att läsa också så - mission accomplished! Vettigare dock att antingen komma med motargument eller hålla med än att klanka ner på att jag "gräver upp en sju månaders tråd bara för att vräka ur mig en massa aggresion". Eller bara hålla käften.
    Men varför skulle inte benen och resten av kroppen kollas?

    Dessutom behöver man väl inte klämma på brösten för att se om det finns hudförändringar!

    Han borde ha undersökt mage, rygg, ben, rumpa - ja, allt lika noggrannt.  Eller har man bara farliga märken på överkroppen?
  • Aleta
    desperatehousewivesy skrev 2011-10-04 18:25:45 följande:
    Detta var nog det roligaste jag läst någonsin. Haha! Sjukt folk blir defensiva. Gaaaanska roligt! Inser att ni är alldelles för felfria, underbara, perfekta och icke trångsynta (man fick inte skriva elaka saker right?) för att kunna hålla en normal argumentation. Buhu, hon kanske tog illa upp. Jag har så många gensvar på lager, men jag vill intr sjunka till en viss nivå, hrmhrm, and therefor i rest my case. (det betyder att jag inte orkar mer, för er som intr kan engelska). Ha riktigt bra och trevliga liv!!!:):):):):):)):))
    Eller du kan ju ta och svara på mitt inlägg som inehåll lite mer sakliga frågor.
    ...eller ville du bara gnälla och inte diskutera sakfrågan?  
  • Aleta
    NeutronStar skrev 2011-10-05 09:34:56 följande:
    Mycket mycket vanligare att man har farliga hudmärken på överkroppen, då det är den som i de flesta fall utsätts för mest sol, hos kvinnor är det vanligast med hudmärken av den allvarligare sorten i ansiktet men eftersom pat hade på ryggen redan kan jag tänka mig att de ville undersöka överkroppen noga också. Kan inte svara på exakt varför läkare undersökte brösten så noggrannt men kan vara en snabbkoll för bröstcancer, fast jag tycker att om så är fallet borde han informerat pat. om detta. Och att upprepa personnummer flera gånger är nödvändigt och ett krav vid framförallt operationer då det som tidigare sagt har hänt misstag för att man inte bekräftat identiteten på den som ligger på operationsbordet. Hoppas detta var ett mer sakligt svar. =)
    Why is it that, as a culture, we are more comfortable seeing two men holding guns than holding hands?
    Jag vet att man måste upprepa personnummer tills man blir helt snurrig.

    Det där med var märkena ska sitta vet jag däremot inte...
    Jag har själv tagit bort ett på låret och ett på bröstet. (Jag har inte solat jättemycket utan överdel.)

    Dessutom så var läkaren som tog bort märkena på mig en klant. Båda såren blev jätteinfekterade och jag fick åka till akuten där kirurgen svor när han fick se eländet.
    Jag har fula ärr idag och min kompis som var läkare brukade alltid skämmas å läkarkårens vägnar när hon såg dessa i bastun eller liknande.

    Alla läkare är inte gudar. Det var snarast det jag ville komma fram till. Att TS blev konstigt behandlad först gjorde att hon reagerade på annat senare som personnumeruppläsningen. Det hade hon säkert inte ens tänkt på om läkaren hade haft litte sängkantsvett.

    Jag erkänner att jag egentligen bara försökte få desperatehousewivesy att vara lite mer saklig än gnällig.
     
Svar på tråden Kränkt av läkare!