• Linn74

    "Du ar tjock"-kommentarer fran forsaljare??

    När jag var och provade min klänning fick jag höra "Du får absolut inte gå upp (tror till och med han sa "MER") i vikt. Ner går bra men inte upp".

    Det var väl inte direkt elakt, utan snarare en sanning som man inte dirket brytt sig in att linda in i bomull. Och egentligen var det ju ett bra råd iom att jag just spenderat en halv förmögenhet på klänningen...

  • Linn74

    Det är ju butiken det är fel på isåfall. När ska de lära sig att alla inte är stöpta i samma form... *suck* Hoppas du hittat/hittar din drömklänning!


    MV85 skrev 2009-03-02 20:01:46 följande:
    Har varit med om att bli mer eller mindre påtvingad klänningar som ser vedervärdiga ut, i fel färg så klart för inte har de storlek 48 hemma i brudklänning inte! Sen har vi de fina kommentarerna att nej, du måste ha storlek 50 i alla fall (vilket är helt fel då jag har 46/48 i vanliga fall o dessutom ska ha korsett under som gör mig mindre än vanligt)när jag står iklädd en klänning i storlek 48 som sitter perfekt - förutom att modellen inte är smickrande någonstans..Eller varför inte butiken som inte hade något större än storlek 40 hemma?
Svar på tråden "Du ar tjock"-kommentarer fran forsaljare??